Τα τελευταία νέα

Featured

Πως θα αποκτήσεις ένα πιο θετικό τρόπο ζωής

 1. Καλλιεργήστε την ευγνωμοσύνη

Το να έχετε μια στάση ευγνωμοσύνης είναι το νούμερο ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να ζήσετε έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Κάθε μέρα, όταν ξυπνάτε ή πριν πάτε για ύπνο, κάντε μια λίστα με πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες και σκεφτείτε γιατί είστε ευγνώμονες για αυτά. Σκεφτείτε αυτά τα πράγματα καθώς προχωράτε στη μέρα σας. Η ευγνωμοσύνη μας επιτρέπει να βάλουμε τη ζωή μας σε προοπτική και να δημιουργήσουμε μια πιο πλούσια εμπειρία ζωής για τον εαυτό μας.

 1. Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους

Σε έναν κόσμο όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, μπορεί να είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με άλλους. Κάνοντας αυτό, αφαιρούμε την προσωπική μας δύναμη και βρισκόμαστε να ευχόμαστε να είχαμε κάτι που έχει ένα άλλο άτομο. Αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι αυτό που οι άλλοι άνθρωποι απεικονίζουν στον κόσμο δεν περιλαμβάνει κανένα από τα βάσανα ή τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο. Οι προκλήσεις και τα βάσανα είναι καθολικά και ένα φυσιολογικό μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας μας – κανείς από εμάς δεν μπορεί να το ξεφύγει. Αφήστε τις όποιες αντιλήψεις έχετε για αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να είστε. Προσπαθήστε να είστε μόνο το είδος του ανθρώπου για το οποίο θα ήσασταν περήφανοι, ανεξάρτητα από τη γνώμη οποιουδήποτε άλλου. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε πλήρη και απόλυτη ελευθερία στη ζωή σας.

 1. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους

Η παλιά παροιμία λέει ότι γίνεσαι τα πέντε άτομα με τα οποία περιτριγυρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου κάθε μέρα. Να προσέχετε τους φίλους σας και τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε καθημερινά. Οι θετικοί άνθρωποι θα σας ανεβάσουν και θα σας ενθαρρύνουν να γίνετε ο καλύτερος που μπορείτε. Θα σας υποστηρίξουν και θα σας εμπνεύσουν. Τα αρνητικά άτομα, από την άλλη, μπορεί να σας ενθαρρύνουν να απομακρυνθείτε από την προσωπική σας χαρά και να δημιουργήσετε αρνητική ενέργεια στη ζωή σας. Κάντε απολογισμό τυχόν αρνητικών ανθρώπων σαν αυτόν στη ζωή σας και κάντε την επιλογή να περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους.

 1. Κάνε ένα πράγμα που αγαπάς κάθε μέρα

Κάθε μέρα μπορεί να έχουμε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μερικές φορές, όταν κάνουμε αυτή τη λίστα, μπορούμε να παραλείψουμε να κάνουμε πράγματα που μας δίνουν πραγματικά χαρά. Κάντε μια λίστα με πράγματα που αγαπάτε να κάνετε – όπως να κάνετε γιόγκα, να γράφετε σε ένα ημερολόγιο, να πηγαίνετε μια βόλτα ή να περνάτε χρόνο με ένα κατοικίδιο. Κάθε μέρα συμπεριλάβετε ένα πράγμα από τη λίστα με τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε στη λίστα καθημερινών εργασιών σας.

 1. Δώστε πίσω σε άλλους

Η επιστροφή από την καρδιά είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να δώσουμε στους άλλους και στον εαυτό μας. Όταν δίνουμε, μας ανεβάζει και γιατρεύει την ψυχή μας. Με τη σειρά του, βοηθά τον άλλον να λάβει ό,τι του δίνουμε. Βρείτε τρόπους να ανταποδώσετε στους άλλους, είτε μέσω εθελοντισμού είτε απλώς βοηθώντας έναν φίλο που έχει ανάγκη. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρήματα να δώσετε, αρκεί να δώσετε τον χρόνο σας στους άλλους για να κάνετε τη διαφορά στη ζωή κάποιου άλλου.

 1. Διαλογιστείτε καθημερινά

Ο διαλογισμός είναι ένα ζωτικό μέρος της ζωής μιας πιο χαρούμενης και θετικής ζωής. Μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό και να αφαιρέσουμε κάθε θόρυβο από το μυαλό μας. Κρατά το κεφάλι μας καθαρό και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε διαύγεια στη ζωή μας. Μας δίνει συγκέντρωση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο διαλογισμός μας βοηθά επίσης να έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των σκέψεών μας. Με το διαλογισμό, μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των αρνητικών σκέψεων που μπορεί να έχουμε και να κάνουμε την επιλογή να μετατρέψουμε αυτές τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές. Αφιερώστε χρόνο κάθε μέρα για τον εαυτό σας να καθίσετε σε ηρεμία οπουδήποτε από 5-15 λεπτά.

 1. Αναπλαισιώνετε τις προκλήσεις και τα εμπόδια

Δεν θα είμαστε ποτέ απαλλαγμένοι από προκλήσεις ή άγχος γιατί αυτό είναι μέρος της εμπειρίας μας ως άνθρωποι. Οι προκλήσεις και το άγχος μας βοηθούν να αναπτυχθούμε, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε μια ανώτερη εκδοχή του εαυτού μας. Όπως λέει και το παλιό ρητό: «ένα πλοίο είναι ασφαλές στο λιμάνι, αλλά δεν κατασκευάστηκαν γι’ αυτό τα πλοία». Οι δυσκολίες μας βοηθούν να αναπτυχθούμε, μας διδάσκουν να αγωνιζόμαστε για περισσότερα και βοηθούν στην εξάλειψη της παγίδας του εφησυχασμού. Μάθετε να επαναπροσδιορίζετε τις προκλήσεις σας ως ευκαιρία και αντί να βλέπετε πόσο απαίσιο και δύσκολο είναι – αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε πώς αυτή η κατάσταση σας κάνει πιο δυνατούς και πώς μεγαλώνετε από αυτήν.

 1. Άσκηση καθημερινά

Η κυριολεκτική σημασία της λέξης «γιόγκα» είναι ένωση και αναφέρεται στην ένωση του νου, του πνεύματος και του σώματος. Η φροντίδα του σώματός μας είναι μια σημαντική πτυχή της γιόγκα και της ζωής ενός θετικού τρόπου ζωής. Αφιερώστε χρόνο για άσκηση καθημερινά. Η άσκηση έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα ενέργειάς μας, ενισχύει φυσικά τη διάθεσή μας, βελτιώνει τον μυϊκό μας τόνο, αυξάνει την εστίασή μας και βελτιώνει τον κύκλο του ύπνου μας. Είτε πρόκειται για γιόγκα είτε για οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα που απολαμβάνετε, στοχεύστε να κάνετε τουλάχιστον 30-60 λεπτά άσκησης κάθε μέρα.

 1. Τρώτε φυσικά και υγιεινά τρόφιμα

Ένα άλλο ζωτικό μέρος της φροντίδας του σώματός μας είναι να το θρέψουμε με τις σωστές τροφές για να το διατηρήσουμε υγιές. Τρώτε πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Τρώτε τροφές που βρίσκονται φυσικά στη Γη. Πινω πολυ νερο. Αποφύγετε να τρώτε πάρα πολλά τρόφιμα που είναι διατροφικά ανεπαρκή και που έχουν πάρα πολλά τεχνητά συστατικά.

 1. Γελάτε συχνά

Το γέλιο σημαίνει ότι δεν παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά. Η ζωή μπορεί μερικές φορές να έχει τα πάνω και τα κάτω της – η καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να μας βοηθήσει να μην επικεντρωνόμαστε στις αρνητικές καταστάσεις

Advertisement
Featured

Τα οφέλη της εξάσκησης της γιόγκα: 15 τρόποι με τους οποίους η πρακτική σας μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας

Γνωρίζετε ήδη ότι η γιόγκα μπορεί να αυξήσει τη δύναμη, να βελτιώσει την ευελιξία και να ανακουφίσει τους πόνους. Τι γίνεται όμως με τα οφέλη που εκτείνονται πέρα από το χαλάκι σας;

Εάν είστε παθιασμένοι ασκούμενοι στη γιόγκα, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει τα οφέλη της γιόγκα. Maybeσως κοιμάστε καλύτερα ή έχετε λιγότερα κρυολογήματα ή απλά αισθάνεστε πιο χαλαροί και άνετοι. Αλλά αν έχετε δοκιμάσει να πείτε σε έναν αρχάριο για τα οφέλη της γιόγκα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι εξηγήσεις όπως “Αυξάνει τη ροή της πράνας” ή “Φέρνει ενέργεια στη σπονδυλική στήλη” πέφτουν σε κωφά ή σκεπτικιστικά αυτιά.

Όπως συμβαίνει, η δυτική επιστήμη αρχίζει να παρέχει συγκεκριμένες ενδείξεις για το πώς λειτουργεί η γιόγκα για τη βελτίωση της υγείας, την επούλωση των πόνων και την αποτροπή της ασθένειας. Μόλις τα καταλάβετε, θα έχετε ακόμα περισσότερα κίνητρα να πατήσετε στο χαλάκι σας και πιθανότατα δεν θα αισθάνεστε τόσο γλωσσοδέτες την επόμενη φορά που κάποιος θα σας ρωτήσει γιατί περνάτε χρόνο στο χαλάκι σας.

15 τρόποι που η γιόγκα βελτιώνει την υγεία σας

A woman practices a spinal twist in yoga for flexibility
 1. Βελτιώνει την ευελιξία σας
  Η βελτιωμένη ευελιξία είναι ένα από τα πρώτα και πιο εμφανή οφέλη της γιόγκα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σας μαθήματος, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να αγγίξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας, δεν πειράζει να κάνετε πλάτη. Αλλά αν τηρήσετε, θα παρατηρήσετε μια σταδιακή χαλάρωση και τελικά, φαινομενικά αδύνατες στάσεις θα γίνουν δυνατές. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι πόνοι αρχίζουν να εξαφανίζονται. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι σφιχτοί γοφοί μπορούν να καταπονήσουν την άρθρωση του γόνατος λόγω ακατάλληλης ευθυγράμμισης του μηρού και των κνήμων. Οι σφιχτοί βραχίονες μπορούν να οδηγήσουν σε ισοπέδωση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, η οποία μπορεί να προκαλέσει πόνο στην πλάτη. Και η μη ευκαμψία στους μυς και τον συνδετικό ιστό, όπως η περιτονία και οι σύνδεσμοι, μπορεί να προκαλέσει κακή στάση του σώματος.

 1. Χτίζει μυϊκή δύναμη
  Οι δυνατοί μύες κάνουν περισσότερα από το να δείχνουν καλά. Επίσης, μας προστατεύουν από καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα και ο πόνος στην πλάτη και βοηθούν στην πρόληψη πτώσεων σε ηλικιωμένους. Και όταν χτίζεις δύναμη μέσω της γιόγκα, την ισορροπείς με την ευελιξία. Αν πήγατε μόνο στο γυμναστήριο και σηκώσατε βάρη, μπορεί να χτίσετε δύναμη εις βάρος της ευελιξίας.

A woman stands in Tadasana with her hands at her chest while outside on her yoga mat

 1. Τελειοποιεί τη στάση σας
  Το κεφάλι σας είναι σαν μια μπάλα μπόουλινγκ – μεγάλη, στρογγυλή και βαριά. Όταν είναι ισορροπημένο απευθείας πάνω από μια όρθια σπονδυλική στήλη, χρειάζεται πολύ λιγότερη δουλειά για να το στηρίξουν οι μύες του λαιμού και της πλάτης σας. Μετακινήστε το αρκετά εκατοστά μπροστά, ωστόσο, και αρχίζετε να τεντώνετε αυτούς τους μυς. Κρατήστε ψηλά την μπάλα του μπόουλινγκ προς τα εμπρός για οκτώ ή 12 ώρες την ημέρα και δεν είναι περίεργο που είστε κουρασμένοι. Και η κόπωση μπορεί να μην είναι το μόνο πρόβλημά σας. Η κακή στάση του σώματος μπορεί να προκαλέσει πλάτη, λαιμό και άλλα προβλήματα μυών και αρθρώσεων. Καθώς πέφτετε, το σώμα σας μπορεί να αντισταθμίσει ισοπεδώνοντας τις φυσιολογικές εσωτερικές καμπύλες στο λαιμό και τη μέση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο και εκφυλιστική αρθρίτιδα της σπονδυλικής στήλης.
 2. Αποτρέπει τη διάσπαση του χόνδρου και των αρθρώσεων
  Κάθε φορά που ασκείτε γιόγκα, περνάτε τις αρθρώσεις σας από όλο το εύρος της κίνησής τους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εκφυλιστικής αρθρίτιδας ή να μετριάσει την αναπηρία «πιέζοντας και εμποτίζοντας» περιοχές χόνδρου που κανονικά δεν χρησιμοποιούνται. Ο αρθρικός χόνδρος είναι σαν ένα σφουγγάρι. Λαμβάνει φρέσκα θρεπτικά συστατικά μόνο όταν πιέζεται το υγρό του και μπορεί να απορροφηθεί μια νέα παροχή. Χωρίς κατάλληλη διατροφή, οι παραμελημένες περιοχές χόνδρου μπορεί τελικά να φθαρούν, εκθέτοντας το υποκείμενο οστό σαν φθαρμένα τακάκια φρένων.
 3. Προστατέψτε τη σπονδυλική σας στήλη
  Οι νωτιαίοι δίσκοι – τα αμορτισέρ μεταξύ των σπονδύλων που μπορούν να διαφράξουν και να συμπιέσουν τα νεύρα – ποθούν κίνηση. Μόνο έτσι παίρνουν τα θρεπτικά τους συστατικά. Εάν έχετε μια καλά ισορροπημένη πρακτική asana με πολλές πλάτες προς τα πίσω, στροφές προς τα εμπρός και περιστροφές, θα βοηθήσετε να διατηρήσετε τους δίσκους σας ελαστικούς. Η μακροπρόθεσμη ευελιξία είναι ένα γνωστό όφελος της γιόγκα, αλλά αυτό που παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία της σπονδυλικής στήλης.
 4. Βελτιώνει την υγεία των οστών σας
  Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η άσκηση με βάρη ενισχύει τα οστά και βοηθά στην αποτροπή της οστεοπόρωσης. Πολλές στάσεις στη γιόγκα απαιτούν να σηκώνετε το βάρος σας. Και μερικοί, όπως ο Adho Mukha Svanasana (Σκύλος προς τα κάτω) και ο Urdhva Mukha Svanasana (Σκύλος προς τα πάνω), βοηθούν στην ενίσχυση των οστών του βραχίονα, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε οστεοπορωτικά κατάγματα. Σε μια αδημοσίευτη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, η πρακτική της γιόγκα αύξησε την πυκνότητα των οστών στους σπονδύλους. Η ικανότητα της γιόγκα να μειώνει τα επίπεδα της ορμόνης του στρες κορτιζόλη (βλέπε αριθμό 11) μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του ασβεστίου στα οστά.
 1. Αυξάνει τη ροή του αίματός σας
  Η γιόγκα κάνει το αίμα σας να ρέει. Πιο συγκεκριμένα, οι ασκήσεις χαλάρωσης που μαθαίνετε στη γιόγκα μπορούν να βοηθήσουν την κυκλοφορία σας, ειδικά στα χέρια και τα πόδια σας. Η γιόγκα παίρνει επίσης περισσότερο οξυγόνο στα κύτταρά σας, τα οποία λειτουργούν καλύτερα ως αποτέλεσμα. Οι περιστροφικές στάσεις πιστεύεται ότι σπάζουν το φλεβικό αίμα από τα εσωτερικά όργανα και επιτρέπουν στο οξυγονωμένο αίμα να ρέει μόλις απελευθερωθεί η συστροφή. Αντεστραμμένες στάσεις, όπως το Headstand, το Adho Mukha Vrksasana (Handstand) και το Understand, ενθαρρύνουν το φλεβικό αίμα από τα πόδια και τη λεκάνη να ρέει πίσω στην καρδιά, όπου μπορεί να αντληθεί στους πνεύμονες για να οξυγονωθεί πρόσφατα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει εάν έχετε πρήξιμο στα πόδια σας από προβλήματα καρδιάς ή νεφρών. Η γιόγκα αυξάνει επίσης τα επίπεδα αιμοσφαιρίνης και ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα οποία μεταφέρουν οξυγόνο στους ιστούς. Και αραιώνει το αίμα κάνοντας τα αιμοπετάλια λιγότερο κολλώδη και κόβοντας το επίπεδο των πρωτεϊνών που προάγουν τους θρόμβους στο αίμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων αφού οι θρόμβοι αίματος είναι συχνά η αιτία αυτών των δολοφόνων.
 2. Αποστραγγίζει τις λεμφαδένες σας και ενισχύει την ανοσία
  Όταν συστέλλετε και τεντώνετε μύες, μετακινείτε τα όργανα και μπαίνετε και βγαίνετε από στάσεις γιόγκα, αυξάνετε την αποστράγγιση της λέμφου (ένα παχύρρευστο υγρό πλούσιο σε ανοσοκύτταρα). Αυτό βοηθά το λεμφικό σύστημα να καταπολεμήσει τη μόλυνση, να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα και να απορρίψει τα τοξικά απόβλητα της κυτταρικής λειτουργίας.
 3. Αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας
  Όταν εισάγετε τακτικά τον καρδιακό σας ρυθμό στο αερόβιο εύρος, μειώνετε τον κίνδυνο εμφράγματος και ανακουφίζετε από την κατάθλιψη. Παρόλο που δεν είναι όλη η γιόγκα αερόβια, αν το κάνετε δυναμικά ή παρακολουθήσετε μαθήματα ροής ή Ashtanga, μπορεί να αυξήσει τον καρδιακό σας ρυθμό στο αερόβιο εύρος. Αλλά ακόμη και ασκήσεις γιόγκα που δεν ανεβάζουν τον καρδιακό ρυθμό τόσο ψηλά μπορούν να βελτιώσουν την καρδιαγγειακή κατάσταση. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η πρακτική της γιόγκα μειώνει τον καρδιακό ρυθμό σε ηρεμία, αυξάνει την αντοχή και μπορεί να βελτιώσει τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου κατά τη διάρκεια της άσκησης – όλα αντικατοπτρίζουν βελτιωμένη αερόβια προετοιμασία. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι τα άτομα που διδάσκονταν μόνο πραναγιάμα μπορούσαν να κάνουν περισσότερη άσκηση με λιγότερο οξυγόνο.
savasana-playlist
 • 10. Μειώνει την αρτηριακή σας πίεση
  Εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, μπορεί να επωφεληθείτε από τη γιόγκα. Δύο μελέτες σε άτομα με υπέρταση, που δημοσιεύθηκαν στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό The Lancet, συνέκριναν τις επιδράσεις του Savasana (Ποζάτο), απλώς ξαπλωμένο σε έναν καναπέ. Μετά από τρεις μήνες, η Savasana συσχετίστηκε με πτώση της συστολικής αρτηριακής πίεσης κατά 26 μονάδες (ο κορυφαίος αριθμός) και πτώση της διαστολικής αρτηριακής πίεσης κατά 15 μονάδες (ο κατώτερος αριθμός-και όσο υψηλότερη είναι η αρχική πίεση, τόσο μεγαλύτερη είναι η πτώση.
 1. Ρυθμίζει τα επινεφρίδια σας
  Η γιόγκα μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης. Εάν αυτό δεν ακούγεται πολύ, σκεφτείτε το. Κανονικά, τα επινεφρίδια εκκρίνουν κορτιζόλη σε απάντηση σε οξεία κρίση, η οποία ενισχύει προσωρινά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Εάν τα επίπεδα κορτιζόλης σας παραμείνουν υψηλά ακόμη και μετά την κρίση, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι προσωρινές αυξήσεις της κορτιζόλης βοηθούν στη μακροπρόθεσμη μνήμη, αλλά τα χρόνια υψηλά επίπεδα υπονομεύουν τη μνήμη και μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμες αλλαγές στον εγκέφαλο. Επιπλέον, η υπερβολική κορτιζόλη έχει συνδεθεί με μείζονα κατάθλιψη, οστεοπόρωση (εξάγει ασβέστιο και άλλα μέταλλα από τα οστά και παρεμβαίνει στη δημιουργία νέων οστών), υψηλή αρτηριακή πίεση και αντίσταση στην ινσουλίνη. Σε αρουραίους, τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης οδηγούν σε αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν «συμπεριφορά αναζήτησης τροφής» (το είδος που σας ωθεί να τρώτε όταν είστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι ή αγχωμένοι). Το σώμα παίρνει αυτές τις επιπλέον θερμίδες και τις κατανέμει ως λίπος στην κοιλιά, συμβάλλοντας στην αύξηση του βάρους και τον κίνδυνο διαβήτη και καρδιακής προσβολής.

 1. Σε κάνει πιο ευτυχισμένο
  Νιώθω στεναχωρημένος? Καθίστε στο λωτό. Ακόμα καλύτερα, σηκωθείτε σε μια πλάτη ή ανεβείτε βασιλικά στο King Dancer Pose. Παρόλο που δεν είναι τόσο απλό, μια μελέτη διαπίστωσε ότι μια συνεπής πρακτική γιόγκα βελτίωσε την κατάθλιψη και οδήγησε σε σημαντική αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης και μείωση των επιπέδων μονοαμινοξειδάσης (ένζυμο που διασπά νευροδιαβιβαστές) και κορτιζόλης. Στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, ο Richard Davidson, Ph.D., διαπίστωσε ότι ο αριστερός προμετωπιαίος φλοιός έδειξε αυξημένη δραστηριότητα στους διαλογιστές, ένα εύρημα που συσχετίστηκε με μεγαλύτερα επίπεδα ευτυχίας και καλύτερη ανοσολογική λειτουργία. Πιο δραματική αριστερή πλευρά ενεργοποίησης βρέθηκε σε αφοσιωμένους, μακροχρόνιους ασκούμενους.
Shot of a happy older couple practicing yoga together outdoors against a gray background
 1. Βρήκα έναν υγιεινό τρόπο ζωής
  Κινηθείτε περισσότερο, φάτε λιγότερο – αυτό είναι το ρητό πολλών διαιτητών. Η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει και στα δύο μέτωπα. Μια τακτική πρακτική σας κάνει να κινείστε και να καίτε θερμίδες και οι πνευματικές και συναισθηματικές διαστάσεις της πρακτικής σας μπορεί να σας ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα διατροφής και βάρους σε βαθύτερο επίπεδο. Η γιόγκα μπορεί επίσης να σας εμπνεύσει να γίνετε πιο συνειδητοί τρώγοντες. Ένα από τα οφέλη της γιόγκα είναι πώς οι πρακτικές έχουν απήχηση σε άλλους τομείς της ζωής σας.
 2. Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα
  Η γιόγκα μειώνει το σάκχαρο στο αίμα και την LDL («κακή») χοληστερόλη και ενισχύει την HDL («καλή») χοληστερόλη. Σε άτομα με διαβήτη, η γιόγκα έχει βρεθεί ότι μειώνει το σάκχαρο στο αίμα με διάφορους τρόπους: μειώνοντας τα επίπεδα κορτιζόλης και αδρεναλίνης, ενθαρρύνοντας την απώλεια βάρους και βελτιώνοντας την ευαισθησία στις επιδράσεις της ινσουλίνης. Μειώστε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και μειώστε τον κίνδυνο διαβητικών επιπλοκών όπως καρδιακή προσβολή, νεφρική ανεπάρκεια και τύφλωση.
 3. Βοηθάει να εστιάζεται
  Ένα σημαντικό συστατικό της γιόγκα είναι η εστίαση στο παρόν. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι η τακτική πρακτική της γιόγκα βελτιώνει τον συντονισμό, τον χρόνο αντίδρασης, τη μνήμη, ακόμη και τα αποτελέσματα IQ. Οι άνθρωποι που εξασκούν τον Υπερβατικό Διαλογισμό επιδεικνύουν την ικανότητα να λύνουν προβλήματα και να αποκτούν και να ανακαλούν καλύτερα πληροφορίες – πιθανώς επειδή είναι λιγότερο αποσπασμένοι από τις σκέψεις τους, οι οποίες μπορούν να παίζουν ξανά και ξανά σαν ένα ατέλειωτο βρόχο ταινίας.

“Από την κρίση στην ηρεμία: Πώς το Ρέικι βοήθησε την Μαριάννα να βρει την εσωτερική της δύναμη και αυτοθεραπεία και να τη μοιραστεί με άλλους”

“Από την κρίση στην ηρεμία: Πώς το Ρέικι βοήθησε την Μαριάννα να βρει την εσωτερική της δύναμη και αυτοθεραπεία και να τη μοιραστεί με άλλους”

Το Ρεικί, είναι μια πανίσχυρη μέθοδος ενέργειας, που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση της εσωτερικής ειρήνης, της χαλάρωσης και της αυτοθεραπείας.

Σε αυτή την συνέντευξη η Μαριάννα, μια έμπειρη δασκάλα Ρεικι, μοιράζεται μάζι μας περισσότερα πράγματα σχετικά με το Ρεικι και το πώς αυτό, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της υγείας και της ευημερίας μας, η Μαριάννα δίνει τις δικές της εμπειρίες και γνώσεις για το ρεικι και πώς μπορεί να μας οδηγήσει στην επίτευξη ενός πιο ισορροπημένου, υγιούς και ευτυχισμένου τρόπου ζωής.

Γεωργία: Γεια σου Μαριάννα, σε ευχαριστώ που είσαι, μαζί μου σήμερα. Μπορείς να μου πείς, λίγα λόγια για τον εαυτό σας και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Ρέικι;

Μαριάννα: Γεια σου Γεωργία, σε ευχαριστώ που με έχεις. Είμαι δάσκαλα του Ρέικι και εξασκώ το Ρέικι εδώ και 4 χρόνια. Η πρώτη γνωριμία μου με το Ρέικι, ήταν, όταν περνούσα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου και έψαχνα να βρω έναν τρόπο να με θεραπεύσω και να βρω εσωτερική δύναμη και ισορροπία. Το Ρέικι με βοήθησε πάρα πολύ και ήξερα βαθιά μέσα μου,ότι ήθελα να μοιραστώ αυτό το δώρο με άλλους.

Γεωργία: Αυτό είναι υπέροχο. Μπορείτε να εξηγήσεις , τι είναι το Ρέικι και πώς λειτουργεί;

Μαριάννα: Το Ρέικι είναι μια μορφή ενεργειακής θεραπείας που προέρχεται από την Ιαπωνία. Βασίζεται στην ιδέα ότι υπάρχει μια ενέργεια ζωτικής δύναμης που ρέει μέσα από όλα τα έμβια όντα και όταν αυτή η ενέργεια συνήθως έχει μπλοκαριστεί ή εξαντληθεί και μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές ανισορροπίες. Οι ασκούμενοι του Ρέικι χρησιμοποιούν απαλό άγγιγμα και πρόθεση για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ροής της ενέργειας και να προωθήσουν τη θεραπεία και τη χαλάρωση στο σώμα και το μυαλό.

Γεωργία: Ακούγεται συναρπαστικό. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Ρέικι από εσένα πρόσφατα, και πρέπει να πω ότι ήταν μια πολύ μοναδική και χαλαρωτική εμπειρία. Μπορείς να μου πείς λίγα λόγια για το τι κάνεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας και τι ελπίζατε να πετύχετε;

Μαριάννα: Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Ρέικι, χρησιμοποιώ απαλό άγγιγμα και πρόθεση για να βοηθήσω στη διοχέτευση της θεραπευτικής ενέργειας στον αποδέκτη. Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να νιώσετε πιο χαλαροί και ειρηνικοί και να βοηθήσω στη διευκόλυνση οποιασδήποτε θεραπείας που μπορεί να χρειαστεί να λάβει χώρα. Παρέχω επίσης καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και σας βοηθάω να συνδεθείτε με τη δική σας εσωτερική σοφία και διαίσθηση.

Γεωργία: Αυτό είναι υπέροχο. Πώς μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να δοκιμάσει το Ρέικι να ξεκινήσει και τι πρέπει να περιμένει από την πρώτη του συνεδρία;

Μαριάννα: Αν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το Ρέικι, θα συνιστούσα να βρείτε έναν αξιόπιστο επαγγελματία στην περιοχή σας και να προγραμματίσετε μια συνεδρία. Κατά την πρώτη σας συνεδρία, θα μιλήσουμε για τους στόχους σας και τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε και θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία λήψης Ρέικι. Θα πρέπει να περιμένετε να αισθάνεστε χαλαροί και ειρηνικοί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και μπορεί επίσης να βιώσετε σωματικές αισθήσεις ή συναισθήματα καθώς η ενέργεια αρχίζει να κινείται στο σώμα σας.

Γεωργία: Ευχαριστούμε, Μαριάννα, που μοιράζεσαι τη γνώση και την εμπειρία σου μαζί μας σήμερα. Υπάρχει κάτι άλλο που ήθελες, να προσθέσεις πριν ολοκληρώσουμε την συνέντευξη;

Μαριάννα: Απλώς το Ρέικι είναι ένα ισχυρό εργαλείο θεραπείας και ανακάλυψης του εαυτού μου, και νιώθω τιμή που μπορώ να το μοιραστώ με άλλους. Αν κάποιος έχει οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα, μπορεί να επικοινωνήσει στα social ελεύθερα μαζί μου ή να επισκεφτεί τον σελίδα μου στο Facebook. Σε ευχαριστώ που με έχεις, Γεωργία.

Γεωργία: Ευχαριστώ, Μαριάννα μου. Ήταν μεγάλη μου χαρά να μιλήσω μαζί σου.

Η δική μου άποψη μετά απο μία συνεδρία Ρείκι με την Μαριάννα

Αισθανόμουν κουρασμένη και αγχωμένη για εβδομάδες, αδυνατώντας να διώξω το συναίσθημα της έντασης και του άγχους που φαινόταν να με ακολουθούσε όπου κι αν πήγαινα. Είχα δοκιμάσει τα πάντα, από διαλογισμό μέχρι άσκηση για να ανακουφίσω το άγχος μου, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί. Τότε ήταν που ένας φίλος μου συνέστησε να δοκιμάσω Ρέικι από τη Μαριάννα.

Ήμουν λίγο δύσπιστη στην αρχή, αλλά πρόθυμη να δοκιμάσω οτιδήποτε για να απαλύνω το άγχος μου. Καθώς ξάπλωσα η Μαριάννα άρχισε την θεραπεία ρείκι, στην αρχή, ένιωθα μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης να με κατακλύζει. Το άγγιγμά της ήταν απαλό αλλά ισχυρό και μπορούσα να νιώσω την ενέργεια να ρέει μέσα μου σαν ένα ζεστό, καταπραϋντικό βάλσαμο

Καθώς η συνεδρία συνεχιζόταν, ένιωσα τον εαυτό μου να αφήνει όλο το άγχος και την ένταση που με βάραινε. Ένιωθα πιο ανάλαφρη και πιο ήρεμη, σαν να είχε σηκωθεί ένα βαρύ φορτίο από τους ώμους μου. Μετά τη συνεδρία, η Μαριάννα μίλησε μαζί μου για το τι είχε αισθανθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και πρόσφερε μερικές χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του άγχους μου στην καθημερινή μου ζωή. Έφυγα νιώθοντας αναζωογονημένη και δυνατή, με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας

Τις ημέρες και τις εβδομάδες που ακολούθησαν, παρατήρησα σημαντική βελτίωση στα επίπεδα άγχους μου. Ήμουν σε θέση να χειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία και χάρη, και ένιωθα πιο προσγειωμένος και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου. Το Ρέικι από τη Μαριάννα ήταν πραγματικά μια μεταμορφωτική εμπειρία και είμαι ευγνώμων για τη θεραπεία και την υποστήριξη που έφερε στη ζωή μου.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε η να έρθετε σε επαφή με την Μαριάννα, μπορείτε να το κάνετε εδώ:

Mια άποψη για την ταινία το Μενού(Τhe Menu) 2022

Mια άποψη για την ταινία το Μενού(Τhe Menu) 2022

maxresdefault

Το «The Menu» είναι μια ταινία που προκαλεί σκέψεις και συναρπάζει που αφήνει τον θεατή στην άκρη της θέσης του. Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι, τη Λούσι και τον Τζέιμς, που ταξιδεύουν σε ένα απομονωμένο νησί για να ζήσουν μια αποκλειστική γαστρονομική περιπέτεια. Ωστόσο, αυτό που αρχικά φαίνεται σαν μια πολυτελής και εξωτική εμπειρία γίνεται γρήγορα απαίσιο καθώς συνειδητοποιούν τις πραγματικές προθέσεις των οικοδεσποτών τους.

Η πλοκή είναι καλοφτιαγμένη, με πολλές ανατροπές και ανατροπές που κρατούν το κοινό αφοσιωμένο σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι καθηλωτική, με εκπληκτική κινηματογράφηση που αποτυπώνει την ομορφιά του νησιού και προσθέτει στην ένταση της ιστορίας.

Οι υποκριτικές ερμηνείες στο «The Menu» είναι κορυφαίες, με τις ερμηνείες που ξεχωρίζουν από την Anya Taylor-Joy ως Lucy και τον Ralph Fiennes ως τον εκκεντρικό και αινιγματικό σεφ. Η Taylor-Joy φέρνει μια ευπάθεια και ένταση στον ρόλο της, ενώ ο Fiennes φέρνει μια αίσθηση κινδύνου και ίντριγκας που είναι απτή σε κάθε σκηνή στην οποία εμφανίζεται.

Ο σκηνοθέτης Mark Mylod κάνει εξαιρετική δουλειά κρατώντας τον σωστό ρυθμό της ταινίας, επιτρέποντας στο κοινό να ξετυλίξει αργά το μυστήριο διατηρώντας παράλληλα την ένταση στα ύψη. Η γραφή είναι επίσης καλοδουλεμένη, με έντονο και πνευματώδη διάλογο που κρατά το κοινό αφοσιωμένο. Συνολικά, το «The Menu» είναι κάτι που πρέπει να δουν οι λάτρεις των ταινιών θρίλερ και μυστηρίου. Αποδίδει σε κάθε επίπεδο, με υπέροχη ιστορία, φανταστικές ερμηνείες και εξαιρετική σκηνοθεσία. Συνιστάται.”

 
 
Το Μενού
 

Το Μενού

 • 2022
 • Έγχρωμη
 • Διάρκεια: 106′
 • Θρίλερ
 • Aμερικανική

Ένα νεαρό ζευγάρι κλείνει τραπέζι σε ένα αυστηρά πριβέ υπερπολυτελές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό απομονωμένο νησί, αγνοώντας ότι το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς μενού περιλαμβάνει αιμοβόρες εκπλήξεις.

Σκηνοθεσία:Μαρκ Μάιλοντ

Με τους:Άνια Τέιλορ – ΤζόιΤζον ΛεγκουιζάμοΡέιφ ΦάινςΝίκολας Χουλτ

 

Γυναίκες: Μια δυνατή και ενωμένη αλυσίδα!

Αν είσαι γυναίκα αυτό σε αφορά!

Θέλω να σου μεταφέρω, ένα μήνυμα αγάπης και κάτι που παρατηρώ στις γυναικείες σχέσεις και φιλίες από μικρό κοριτσάκι μέχρι ενήλικη που είμαι μέχρι τώρα. Θυμάμαι, ότι απο τότε που ήμουν μικρή, πάντα υπήρχε ένα μέτρο σύγκρισης, μεταξύ μας και πραγματικά ένιωθα και νιώθω ότι, όλη αυτή η σύγκριση ήταν κουραστική και με έκανε να νιώθω ότι τότε δεν ήμουν αρκετή ότι δεν ήμουν αρκετά καλή και ότι δεν αξίζω.

Όμως μεγαλώνοντας, άρχισα να με καταλαβαίνω καλύτερα ,όπως και να καταλαβαίνω καλύτερα και τις άλλες γυναίκες και γιατί φέρονται τόσο επιθετικά η μία στην άλλη και γιατί μερικές φορές βγαίνει τόσο πολύ ζήλια και κακία από την μία στην άλλη.

‘Από μικρά κορίτσια μας μαθαίνουν να είμαστε τέλειες οι πιο όμορφες οι καλύτερες και δεν διαφωνώ με όλα αυτά αλλά και εμείς έχουμε αδυναμίες και δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε

Κυνηγάμε τίτλους, βραβεία, πτυχία, για να δείξουμε την αξία μας αλλά αλήθεια; ένα χαρτί θα δείξει την πραγματική αξία μιας γυναίκας;

Και όχι το κομμάτι της ψυχής της; και της καρδιάς της; αλλά και το βασικότερο από όλα πως φέρεται;

Βλέπω πως σχολιάζει, η μία την άλλη ,απο το ντύσιμο μέχρι τον χαρακτήρα αλλά όλες αυτές που σχολιάζουν και παρατηρούν ποτέ δεν σκέφτηκαν να ψάξουν μέσα τους και να δούν γιατί νιώθουν έτσι , γιατί όλο αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή επιτέλους, καθότι δεν μας αξίζει κορίτσια!

Η γυναίκα δεν είναι κακό να είναι ευάλωτη, ούτε να χρειάζεται βοήθεια, στην τελική δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνες μας συνέχεια και δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε

Στην πραγματικότητα μία γυναίκα που το παίζει σκύλα,κακία,ξυνή και και το περηφανεύεται ,κρύβει πολύ μεγάλο πόνο μέσα της ,γιατί ίσως κάποτε πληγώθηκε πάρα πολύ γιατί ενώ ήθελε να συνδεθεί με τις άλλες γυναίκες ένιωσε άρνηση η ότι δεν την αποδέχονται

Και έτσι αποφάσισε, να γίνει σκληρή και αντράκι για να αντέξει όλες αυτές τις καταστάσεις, όμως ξέχασε ότι και αυτή, είναι άνθρωπος και ότι έχει συναισθήματα και μερικές φορές είναι εντάξει να μην είναι δυνατή και να χρειάζεται βοήθεια ή να θέλει να κλάψει γιατί είναι απελευθέρωση να νιώθει, να είναι ευαίσθητη να αγαπάει δυνατά.

Όταν βλέπω μια γυναίκα, να προσπαθεί να μειώσει κάποια άλλη για τα κιλά της, την εκπαίδευση της η οτιδήποτε άλλο απλά βλέπω μια γυναίκα η ένα κορίτσι μέσα της που δεν ένιωσε αγάπη η δεν αγαπάει τον ευατό της και για να νιώσει δύναμη τα έβαλε με άλλες γυναίκες θεωρώντας τες πολύ μαλακές και πολύ ευαίσθητες και ίσως και αδύναμες

Κάθε μία από εμάς είναι διαφορετική και πρέπει να σεβόμαστε η μία την άλλη ,από μικρά κορίτσια μέχρι τώρα που είμαστε γυναίκες, γιατί με το να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει χάλια η να κλάψει δεν σε δυναμώνει η σε κάνει εσένα καλύτερη, αντιθέτως σε αποδυναμώνει ,έτσι είναι ναι, καλά άκουσες, με το να το κάνεις αυτό, χτυπάς τον ευατο σου ,την μητέρα σου και όλες τις γυναίκες που πέρασαν από το γενεαλογικό σου δέντρο και τον ίδιο σου τον ευατό .

Και θα το περάσεις και στην δικιά σου κόρη η οποία θα κάνει τα ίδια σε κάποιο άλλο κορίτσι η γυναίκα και εκείνη θα συνεχίσει το τραύμα αυτό και αντί για δυνατές γυναίκες θα έχουμε πολλές τραυματισμένες γυναίκες ακόμα.

Μάθε να σέβεσαι το φύλο σου ,τον ευατό σου και μην τα βάζεις με άλλες γυναίκες, οι γυναίκες είμαστε δυναμη ,είμαστε ζωή, μην καταστρέφετε η μία την άλλη με λόγια, ας σταματήσουμε αυτό το μίσος και ας αγκαλιάσουμε η μία την άλλη όχι με την τελειότητα της αλλά με τις ανασφαλείς της ,την ευαισθησίας και την αγάπη μας.

Πραγματική αξία, ας έχει το μεγαλείο της καρδιάς της και η ψυχή της, τίποτε άλλο!

Δεν νομίζω, να θέλατε ποτέ να βλέπατε την κόρη σας να κλαίει και ούτε είναι μαγκιά να κάνετε και εσείς οι ίδιες να κάνατε, κάποια να κλαίει ,επειδή έτσι μάθετε!

Σταμάτησε το τραύμα, όσο είναι νωρίς γιατί θα περάσετε και στις επόμενες γενιές!

” ‘Εκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες”: Η ιστόρια πίσω απο το πιο ιστορικό καφεκοπτείο του Πειραιά

Πρίν απο λίγες μέρες,είχα την χαρά να επισκεφτώ ,ενά απο τα πιο ιστορικό μαγαζιά που βρίσκονται στο κέντρο του Πειραιά και που έχει αρκετές ποικιλίες και καφέ και πολλές ‘αλλες υπέροχες ιδέες για δώρα, αλλα πώς αποφάσισα να επισκεφτώ εγω τα Καφεκοπτεία Λουμίδη;

Κανόντας ,μια ερευνάς αγοράς για κάτι που έψαχνα να αγοράσω, άρχισα να ψάχνω εταιρίες σχετικά με καφέδες και τότε μου εμφανίστηκαν τα καφεκοπτεία Λουμίδη,και άρχισα να ψάχνω την ιστοσελίδα τους και μπορώ να πώ ,πως πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την ποικιλία των προϊόντων που είχαν αλλά και το πόσες επιλογές σου έδιναν να επιλέξεις. Όλο αυτό ήταν αρκετό ώστε να με κάνει να το επισκεφτώ απο κοντά και να δώ πώς είναι,

Σαν εξωτερική όψη ,ήταν ένα διακριτικό ζεστό και ήρεμο μέρος που εύκολα, τραβούσε τον κάθε επισκέπτη να μπεί μέσα και να το εξερευνήσει ,οι κοπέλες ήταν όλες πολύ εξυπηρετικές και πρόθυμες να σε βοηθήσουν, καθώς και να σου λύσουν κάθε απορία, καθώς είχαν πολλές γνώσεις αλλα ήξεραν και ακριβώς τι να σου προτείνουν. Εγώ αγόρασα κατί σοκολατάκια και δημιουργήσαμε μια όμορφη σύνθεση δώρου με πολλές γεύσεις απο Ελλάδα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, περισσότερα απο όλα ήταν ότι πρόσεχαν τα πάντα μέχρι την τελική λεπτομέρειά. ‘Αλλα και στο τέλος μας πρόσφερε μια ζεστή σοκολάτα κεράσι,

Αξίζει να το επισκεφτείτε αν ψάχνετε και να δοκιμάσετε τις γέυσεις και τις ποικιλίες που έχουν σε καφέ, αλλα πριν το κάνετε ρίξτε μια ματιά στην ιστορια απο πως ξεκίνησε:

 

Η ιστορια πίσω απο τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

 

1910

Τρία αδέλφια από την Κάρυστο, ο Αντώνης, ο Νίκος και ο Ιάσων Λουμίδης, αφήνουν τη γενέτειρά τους αναζητώντας εργασία στον Πειραιά. Ύστερα από αρκετές προσωρινές δουλειές, ανοίγουν ένα παντοπωλείο με αποικιακά προϊόντα και καταπιάνονται με τη δύσκολη διαδικασία της παρασκευής και του καβουρδίσματος του καφέ, χρησιμοποιώντας τα «πρωτόγονα» μέσα της εποχής.

Καρπός της πολύτιμης γνώσης και εμπειρίας που απέκτησαν κατά την πρώτη δεκαετία ήταν φυσικά η απόφαση να επενδύσουν όλες τις οικονομίες τους στο πρώτο κατάστημα που θα ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στην πώληση φρεσκοκομμένου καφέ. Με έδρα την οδό Ρετσίνα, δημιούργησαν σταδιακά το πρώτο δίκτυο κατ’οίκον διανομών με κάρα, πωλώντας καφέ στις γειτονιές του Πειραιά.

 

1923

Οι αδελφοί Λουμίδη αποφασίζουν να επεκταθούν, εγκαινιάζοντας ένα νέο κατάστημα στην οδό Τσαμαδού. Με μεράκι, αφοσίωση και στόχο την ασύγκριτη ποιότητα, επέμεναν στο σωστό, ομοιόμορφο καβούρδισμα του καφέ για να αποκτήσει σταθερό χρώμα και να μη χαθεί κανένα από τα πολύτιμα χαρακτηριστικά του.

1928

Ιδρύουν την εταιρεία «Α. Λουμίδης και ΣΙΑ» που προωθεί τον καφέ Βραζιλίας, και το 1932 εγκαινιάζουν το Καφεκοπτείο στην καρδιά της Αθήνας, στο σημείο όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν το καφενείο του Γιάννη Χάφτα. «Καφέ Βραζιλίας σαν θέλεις να πιεις / Και κέφι να κάνεις ωσάν μερακλής / Στο δρόμο Αιόλου μες στα Χαυτεία /Λουμίδης& Σία», έγραψε ο ποιητής Γεώργιος Σουρής.

 

1932

Ο καφές Λουμίδη γίνεται ευρέως γνωστός και αποσπά διεθνείς διακρίσεις σε εκθέσεις στην Ιταλία και τη Γαλλία. Η επιχείρηση επεκτείνεται ακόμα περισσότερο με την ίδρυση του πρώτου καφεκοπτείου στη Θεσσαλονίκη, και δύο ακόμη να ακολουθούν ως το τέλος του Μεσοπολέμου.

 

1938

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το κατάστημα – καφενείο «Πατάρι του Λουμίδη» της Σταδίου: όλα τα γνωστά ονόματα της λογοτεχνικής, καλλιτεχνικής και δημοσιογραφικής Αθηναϊκής σκηνής συχνάζουν και συζητούν εκεί τα δρώμενα της εποχής πίνοντας καφέ Λουμίδη.

1955

Εγκαινιάζεται στα Χαυτεία το «Ελληνικό Σπίτι του Καφέ» και ένα χρόνο αργότερα, ιδρύεται ακόμα ένα κατάστημα στην καρδιά της στεγασμένης αγοράς τροφίμων.

1958

Ίδρυση της «Ελληνικής Βιομηχανίας Σοκολάτας – Κακάο Λουμίδη» και ανέγερση του υπερσύγχρονου εργοστασίου στη Λεωφόρο Αθηνών.

1961

Η αίγλη και η υψηλή αισθητική των Καφεκοπτείων Λουμίδη εντυπωσιάζει και εγκωμιάζεται στα εγκαίνια του νέου ιδιόκτητου καταστήματος στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

1969

Ακόμα ένα νέο Καφεκοπτείο Λουμίδη στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός! Στην οδό Ερμού 22 διατίθενται πλέον περισσότερα από 300 είδη καφέ και σοκολατοποιΐας.

1974

Εγκαινιάζεται το σύγχρονο εργοστάσιο βιομηχανικής παραγωγής τυποποιημένου καφέ στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

1987

Η Λουμίδης Α.Ε., που παράγει και διανέμει τον συσκευασμένο καφέ «Παπαγάλο», εξαγοράζεται από τη Nestle S.A. H οικογένεια Λουμίδη συνεχίζει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο δίκτυο των καταστημάτων και τα καφεκοπτεία.

1995

Επαναλειτουργεί το καφεκοπτείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ξεκινά η λειτουργία αυτόνομων Καφεκοπτείων Λουμίδη (shop in shop) στις αλυσίδες supermarkets Carrefour και ΑΒ Βασιλόπουλος.

1998

Το δίκτυο των καφεκοπτείων αναπτύσσεται πανελλαδικά, αλλά και με συνεργασίες Franchise.

2012

Κλείνοντας σχεδόν έναν αιώνα παρουσίας στον Πειραιά, το Καφεκοπτείο Λουμίδη μετακομίζει στο ανακαινισμένο Μέγαρο Πολίτη

2015

Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας, το καφεκοπτείο της οδού Κομνηνών στη Θεσσαλονίκη ανακαινίζεται πλήρως.

2016

Μετά από 88 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά της Ομόνοιας, το ιστορικό καφεκοπτείο ανακαινίζεται.

2017

Το καφεκοπτείο στο Μαρούσι ανακαινίζεται και μεταφέρεται σε νέο κεντρικό σημείο,στον αριθμό 20 του πεζόδρομου Ερμού.

2020

Γιορτάζουμε 100 χρόνια στις καρδιές σας! 100 χρόνια προσφέρουμε με πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς φρεσκοκομμένους καφέδες και επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα που πλημμυρίζουν ελληνικά αρώματα και αναμνήσεις!

2020

Ήταν το 1920 όταν η 1η γενιά της Οικογένειας Λουμίδη ξεκίνησε το 1ο δίκτυο κατ’ οίκων διανομών φρεσκοκομμένου καφέ με κάρα στις γειτονιές του Πειραιά. Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας εξελίσσει την παράδοση και φέρνει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στην πόρτα του πελάτη μέσα από το ολοκαίνουριο eshop http://www.kl.gr. Ακολουθώντας λίγα μόλις βήματα, οι καταναλωτές, μπορούν να αποκτήσουν φρεσκοκομμένο καφέ όλων των ειδών, ροφήματα, παραδοσιακά γλυκίσματα και αξεσουάρ, εύκολα και γρήγορα με αποστολή στο χώρο τους.

Επισκεφτέιται την ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα για τα προιόντα απο τα Καφεκοπτεία Λουμίδη:https://www.kafekopteialoumidi.gr/

thesoulmagazine.com/ads.txt

google.com, pub-8654149663549434, DIRECT, f08c47fec0942fa0


#Rev - 20230112

#WordPress
pubmine.com, 71042476, DIRECT

#WordPress - Xandr
appnexus.com, 7766, DIRECT

#WordPress - Pubmatic
pubmatic.com, 156204, DIRECT, 5d62403b186f2ace

#WordPress - Verizon Display
adtech.com, 9534, DIRECT, e1a5b5b6e3255540
adtech.com, 12089, DIRECT
coxmt.com, 2000067907202, RESELLER
pubmatic.com, 156078, RESELLER, 5d62403b186f2ace
openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6

#WordPress - Oath One Mobile
aol.com, 47425, DIRECT
pubmatic.com, 156138, RESELLER
coxmt.com, 2000067997102, RESELLER
indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
yahoo.com, 47425, DIRECT, e1a5b5b6e3255540
yahoo.com, 57079, DIRECT, e1a5b5b6e3255540

#WordPress - Amazon
aps.amazon.com,6fb17607-32fb-47ed-b920-df44722f6475,DIRECT
pubmatic.com,160006,RESELLER,5d62403b186f2ace
pubmatic.com,160096,RESELLER,5d62403b186f2ace
rubiconproject.com,18020,RESELLER,0bfd66d529a55807
pubmatic.com,157150,RESELLER,5d62403b186f2ace
openx.com,540191398,RESELLER,6a698e2ec38604c6
appnexus.com,1908,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
smaato.com,1100044650,RESELLER,07bcf65f187117b4
ad-generation.jp,12474,RESELLER,7f4ea9029ac04e53
districtm.io,100962,RESELLER,3fd707be9c4527c3
yieldmo.com,2719019867620450718,RESELLER
appnexus.com,3663,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
rhythmone.com,1654642120,RESELLER,a670c89d4a324e47
yahoo.com,55029,RESELLER,e1a5b5b6e3255540
gumgum.com,14141,RESELLER,ffdef49475d318a9
admanmedia.com,726,RESELLER
sharethrough.com,7144eb80,RESELLER,d53b998a7bd4ecd2
emxdgt.com,2009,RESELLER,1e1d41537f7cad7f
appnexus.com,1356,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
contextweb.com,562541,RESELLER,89ff185a4c4e857c
smartadserver.com,4125,RESELLER,060d053dcf45cbf3
themediagrid.com,JTQKMP,RESELLER,35d5010d7789b49d
sovrn.com,375328,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
lijit.com,375328,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
beachfront.com,14804,RESELLER,e2541279e8e2ca4d
improvedigital.com,2050,RESELLER
mintegral.com,10043,RESELLER,0aeed750c80d6423
sonobi.com,7f5fa520f8,RESELLER,d1a215d9eb5aee9e
onetag.com,770a440e65869c2,RESELLER

#WordPress - BSW - Grid
themediagrid.com,9CPDN6,DIRECT,35d5010d7789b49d

#WordPress - Media.net
media.net, 8CU8HDVRS, DIRECT
sonobi.com, 83729e979b, RESELLER
coxmt.com, 2000068030802, RESELLER
districtm.io, 100600, RESELLER
appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
openx.com, 537100188, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rhythmone.com, 3611299104, RESELLER
adyoulike.com, c4bf4fdd9b0b915f746f6747ff432bde, RESELLER, 4ad745ead2958bf7
pubmatic.com, 159463, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 19396, Reseller, 0bfd66d529a55807
EMXDGT.com, 1759, Reseller, 1e1d41537f7cad7f
Appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
onetag.com, 5d49f482552c9b6, Reseller

#WordPress - Rubicon
rubiconproject.com, 18894, DIRECT, 0bfd66d529a55807

#WordPress - Adyoulike
adyoulike.com, 898fc1202d7e525263488c125d35c8ef, DIRECT
appnexus.com, 9733, RESELLER
spotxchange.com, 230037, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
spotx.tv, 230037, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
smartadserver.com, 4016, RESELLER
smartadserver.com, 4012, RESELLER
smartadserver.com, 4071, RESELLER
smartadserver.com, 4073, RESELLER
smartadserver.com, 4074, RESELLER
rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807
smartadserver.com, 4144, RESELLER
pubmatic.com, 160925, RESELLER, 5d62403b186f2ace
themediagrid.com, RYIDPE, DIRECT, 35d5010d7789b49d


#WordPress - Teads
teads.tv, 6977, DIRECT, 15a9c44f6d26cbe1

#WordPress – 33across
33across.com, 0010b00002CphGRAAZ, DIRECT, bbea06d9c4d2853c
appnexus.com, 10239, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
yahoo.com, 57289, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #33Across
indexexchange.com, 191973, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
rubiconproject.com, 21642, RESELLER, 0bfd66d529a55807
advertising.com, 12543, RESELLER
conversantmedia.com, 100141, DIRECT
adtech.com, 9993, RESELLER
aolcloud.net, 9993, RESELLER
appnexus.com, 1001, RESELLER
appnexus.com, 10239, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
appnexus.com, 3135, RESELLER
google.com, pub-9557089510405422, RESELLER, f08c47fec0942fa0
openx.com, 537120563, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
openx.com, 539392223, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
pubmatic.com, 156423, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 16414, RESELLER, 0bfd66d529a55807
rubiconproject.com, 21434, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 158136, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 158569, RESELLER, 5d62403b186f2ace
appnexus.com, 1001, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
appnexus.com, 3135, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
adtech.com, 12094, RESELLER
advangelists.com, 8d3bba7425e7c98c50f52ca1b52d3735, RESELLER, 60d26397ec060f98
contextweb.com, 561561, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
triplelift.com, 12503, RESELLER, 6c33edb13117fd86

#WordPress - Sonobi
sonobi.com, 31f001801f, DIRECT, d1a215d9eb5aee9e
rhythmone.com, 1059622079, RESELLER, a670c89d4a324e47
contextweb.com, 560606, RESELLER, 89ff185a4c4e857c

#WordPress - OpenX
openx.com, 540649015, DIRECT, 6a698e2ec38604c6

#WordPress - Triplelift
triplelift.com, 8580, DIRECT, 6c33edb13117fd86

#WordPress - EMX
EMXDGT.com, 1809, DIRECT, 1e1d41537f7cad7f
EMXDGT.com, 2005, DIRECT, 1e1d41537f7cad7f

#WordPress - Ogury
ogury.com, f0e87449-fcb2-410f-9b19-122564f99889, DIRECT
appnexus.com, 11470, RESELLER

#WordPress - Display.io
display.io, 2450, DIRECT
rubiconproject.com, 19938, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 158101, RESELLER, 5d62403b186f2ace
undertone.com, 3685, RESELLER
openx.com, 537153564, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rubiconproject.com, 22412, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 160318, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 160319, RESELLER, 5d62403b186f2ace
yahoo.com, 59262, RESELLER
indexexchange.com, 197137, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
loopme.com, 11229, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
rubiconproject.com, 20744, RESELLER, 0bfd66d529a55807
openx.com, 540298543, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
indexexchange.com, 194730, RESELLER
inmobi.com, b164fef73b06493b92a9fae09941eef4, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d
sonobi.com, 4980f2fde3, RESELLER, d1a215d9eb5aee9e
advertising.com, 28764, RESELLER
appnexus.com, 12447, RESELLER
advertising.com, 28481, RESELLER
yahoo.com, 59175, RESELLER
rhythmone.com, 3955616926, RESELLER, a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com, 3955616926, RESELLER
pubmatic.com, 159277, RESELLER, 5d62403b186f2ace
admanmedia.com, 34, RESELLER
openx.com, 540866936, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rubiconproject.com, 14558, RESELLER, 0bfd66d529a55807
conversantmedia.com, 100260, RESELLER, 03113cd04947736d
axonix.com, 57835, RESELLER
yieldmo.com, 2865355272098881935, RESELLER
indexexchange.com, 196882, RESELLER
appnexus.com, 13091, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
improvedigital.com, 1976, RESELLER
improvedigital.com, 1977, RESELLER
catapultx.com, 144409, RESELLER
betweendigital.com, 44016, RESELLER
smartyads.com, 100066, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
gothamads.com, 1950, RESELLER, d9c86e5dec870222
opera.com, pub4101289448768, RESELLER
video.unrulymedia.com, 2458015955, RESELLER
pubmatic.com, 158154, RESELLER, 5d62403b186f2ace
consumable.com, 2001327, RESELLER, aefcd3d2f45b5070
emxdgt.com, 20, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f
indexexchange.com, 184914, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
indexexchange.com, 187454, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
openx.com, 537150004, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
pubmatic.com, 156319, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 157367, RESELLER, 5d62403b186f2ace
sonobi.com, e55fb5d7c2, RESELLER, d1a215d9eb5aee9e
lijit.com, 248396, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b
lijit.com, 248396, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b
yahoo.com, 55104, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
improvedigital.com, 1937, RESELLER
e-planning.net, 54275499d4eb431b, RESELLER,c1ba615865ed87b2
connectad.io, 190, RESELLER, 85ac85a30c93b3e5

#WordPress - Index
indexexchange.com, 197465, DIRECT, 50b1c356f2c5c8fc

#WordPress - InMobi
inmobi.com,a632483931aa4fa48f5012e9b3c1b234,DIRECT,83e75a7ae333ca9d
rubiconproject.com, 11726, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 157097, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 159035,RESELLER,5d62403b186f2ace
loopme.com, 9724, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
smartyads.com,100034, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
engagebdr.com, 10181, RESELLER
Eskimi.com, eas-2020000005, RESELLER
pubmatic.com, 158154, RESELLER, 5d62403b186f2ace
admanmedia.com, 594, RESELLER
admixer.net, eab09ea6-bcf7-4eff-965d-b4f43962c73c, RESELLER
rubiconproject.com, 16928, RESELLER, 0bfd66d529a55807
conversantmedia.com,40881,RESELLER,03113cd04947736d
appnexus.com,4052,RESELLER
contextweb.com,561998,RESELLER,89ff185a4c4e857c
pubmatic.com,158100,RESELLER,5d62403b186f2ace
yahoo.com,55771,RESELLER,e1a5b5b6e3255540
ogury.com,e91052177a44df900ef9977b4b8314fe,RESELLER
rhythmone.com,188404962,RESELLER,a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com,2169000724,RESELLER
axonix.com,57716,RESELLER
telaria.com,r3222-wec7r,RESELLER,1a4e959a1b50034a
lemmatechnologies.com,89,RESELLER,7829010c5bebd1fb
smartadserver.com,3564,RESELLER
admanmedia.com,660,RESELLER
pubmatic.com,156494,RESELLER,5d62403b186f2ace
rubiconproject.com,20208,RESELLER,0bfd66d529a55807
pubmatic.com,156931,RESELLER,5d62403b186f2ace
lkqd.net,626,RESELLER,59c49fa9598a0117
pubnative.net,1006951,RESELLER,d641df8625486a7b
pubmatic.com,155975,RESELLER,5d62403b186f2ace
appnexus.com,8178,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
rubiconproject.com,17328,RESELLER,0bfd66d529a55807
openx.com,537152826,RESELLER,6a698e2ec38604c6
Verve.com,5897,RESELLER,0c8f5958fc2d6270
sonobi.com,eaec54c63f,RESELLER,d1a215d9eb5aee9e
onetag.com,59aa7be4921bac8,RESELLER
advertising.com,28246,RESELLER
rhythmone.com,4173858586,RESELLER,a670c89d4a324e47
Verve.com,15290,RESELLER,0c8f5958fc2d6270
verve.com,5897,RESELLER,0c8f5958fc2d6270
rubiconproject.com,15278,RESELLER,0bfd66d529a55807
pubmatic.com,156517,RESELLER,5d62403b186f2ace

#WordPress - Infolinks
infolinks.com, 3348802, direct
appnexus.com, 3251, reseller
pubmatic.com, 156872, reseller, 5d62403b186f2ace
sonobi.com, 0e0a64d7d3, reseller, d1a215d9eb5aee9e
sovrn.com, 268479, reseller, fafdf38b16bf6b2b
lijit.com, 268479, reseller, fafdf38b16bf6b2b
google.com, pub-6373315980741255, reseller, f08c47fec0942fa0
google.com, pub-4299156005397946, reseller, f08c47fec0942fa0
indexexchange.com, 191306, reseller
openx.com, 543174347, reseller, 6a698e2ec38604c6
yahoo.com, 58723, reseller
pubmatic.com, 60809, reseller, 5d62403b186f2ace
emxdgt.com, 1918, reseller, 1e1d41537f7cad7f
xandr.com, 3251, reseller
lijit.com, 268479-eb, reseller, fafdf38b16bf6b2b
google.com, pub-7858377917172490, reseller, f08c47fec0942fa0
google.com, pub-1463455084986126, reseller, f08c47fec0942fa0
rhythmone.com, 2221906906, reseller, a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com, 2221906906, reseller
criteo.com, B-059206, reseller, 9fac4a4a87c2a44f
appnexus.com, 7666, reseller, f5ab79cb980f11d1
rubiconproject.com, 156042, reseller, 0bfd66d529a55807
33across.com, 0010b00002CpYhEAAV, reseller, bbea06d9c4d2853c
rubiconproject.com, 16414, reseller, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 156423, reseller, 5d62403b186f2ace
appnexus.com, 10239, reseller, f5ab79cb980f11d1
openx.com, 537120563, reseller, 6a698e2ec38604c6
yahoo.com, 57289, reseller, e1a5b5b6e3255540
appnexus.com, 1356, reseller, f5ab79cb980f11d1
yahoo.com, 58905, reseller, e1a5b5b6e3255540
rubiconproject.com, 11006, reseller, 0bfd66d529a55807
onetag.com, 598ce3ddaee8c90, reseller
e-planning.net, 901a809a65f984a4, reseller, c1ba615865ed87b2
improvedigital.com, 2016, reseller
inmobi.com, b4821b1325c44dc581b04d743ca46575, reseller, 83e75a7ae333ca9d
rubiconproject.com, 11726, reseller, 0bfd66d529a55807
themediagrid.com, V19ZSB, reseller, 35d5010d7789b49d
yahoo.com, 59875, reseller
zeta.com, 533, reseller
disqus.com, 533, reseller

#WordPress - SmartAdserver
smartadserver.com, 3905, DIRECT

#WordPress - Criteo
criteo.com, B-062672, DIRECT, 9fac4a4a87c2a44f
themediagrid.com, 7GA6PD, DIRECT, 35d5010d7789b49d

#WordPress - GumGum
gumgum.com, 15624, DIRECT, ffdef49475d318a9
appnexus.com, 2758, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
rubiconproject.com, 23434, RESELLER, 0bfd66d529a55807
contextweb.com, 558355, RESELLER
pubmatic.com, 157897, RESELLER, 5d62403b186f2ace
EMXDGT.com, 1284, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f
openx.com, 537149485, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
admanmedia.com, 799, RESELLER
improvedigital.com, 1884, RESELLER
smartadserver.com, 4005, RESELLER
revcontent.com, 110029, RESELLER
synacor.com, 82151, RESELLER, e108f11b2cdf7d5b
imds.tv, 82151, RESELLER, ae6c32151e71f19d
outbrain.com, 00254374f0c468f3b2732db17fd42cb6e5, RESELLER
rhythmone.com, 78519861, RESELLER, a670c89d4a324e47
google.com, pub-3848273848634341, RESELLER, f08c47fec0942fa0

#Wordpress - AAX
aax.media, AAX3UNVXB, DIRECT
Media.net, 8PR6YK195, RESELLER #AAX
google.com, pub-5912840019437959, RESELLER, f08c47fec0942fa0
pubmatic.com, 158984, RESELLER, 5d62403b186f2ace
indexexchange.com, 192393, RESELLER
rubiconproject.com, 23280, RESELLER, 0bfd66d529a55807
openx.com, 543731411, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
appnexus.com, 11924, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
152media.info, 152M1, RESELLER
appnexus.com, 3153, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
sharethrough.com, aab3fb7d, RESELLER, d53b998a7bd4ecd2
yahoo.com, 59531, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
smaato.com, 1100047713, RESELLER, 07bcf65f187117b4
rubiconproject.com, 18694, RESELLER, 0bfd66d529a55807
33across.com, 0013300001kQj2HAAS, RESELLER, bbea06d9c4d2853c
smilewanted.com, 3392, RESELLER
spotxchange.com, 178357, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
spotx.tv, 178357, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
rubiconproject.com,20616,RESELLER,0bfd66d529a55807
indexexchange.com,189372,RESELLER,50b1c356f2c5c8fc
pubmatic.com,158261,RESELLER,5d62403b186f2ace
152media.info,152M2,RESELLER
sharethrough.com,944ae2c3,RESELLER,d53b998a7bd4ecd2
nobid.io,21929081050,RESELLER
yieldmo.com, 2724005447462757095, RESELLER
onetag.com, 66d66dec41ef0cc, RESELLER
amxrtb.com, 105199486, RESELLER
smartyads.com, 100192, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
admanmedia.com, 1027, RESELLER
smartadserver.com, 3713, RESELLER
conversantmedia.com, 100264, RESELLER, 03113cd04947736d
loopme.com, 11426, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
adform.com, 2795, RESELLER
smartadserver.com, 4341, RESELLER
openx.com, 540866936, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rhythmone.com, 3948367200, RESELLER, a670c89d4a324e47
adform.com, 2671, RESELLER
yahoo.com, 59674, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
axonix.com, 57869, RESELLER
rubiconproject.com, 14558, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 158481, RESELLER, 5d62403b186f2ace
contextweb.com, 561913, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
criteo.com, B-063105, RESELLER, 9fac4a4a87c2a44f
conversantmedia.com, 100308, RESELLER, 03113cd04947736d
sonobi.com, 7b37f8ccbc, RESELLER, d1a215d9eb5aee9e
triplelift.com, 12456, RESELLER, 6c33edb13117fd86
inmobi.com,8f261ace12c3486ba2e0d2011cd97976,RESELLER
xandr.com,11429,RESELLER
criteo.com,B-059856,RESELLER,9fac4a4a87c2a44f
sovrn.com,265720,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
lijit.com,265720,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
rubiconproject.com,17960,RESELLER,0bfd66d529a55807
rubiconproject.com, 17070, RESELLER, 0bfd66d529a55807
contextweb.com, 561118, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
appnexus.com, 7911, RESELLER
pubmatic.com, 160648, RESELLER, 5d62403b186f2ace
conversantmedia.com, 100270, RESELLER, 03113cd04947736d
appnexus.com, 13099, RESELLER
yahoo.com, 58905, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
sonobi.com,969be2f789,RESELLER,d1a215d9eb5aee9e
onetag.com,62ff8a580aaea32,RESELLER
consumable.com,2000970,RESELLER
indexexchange.com,187454,RESELLER
appnexus.com,11901,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
rhythmone.com, 3463482822,RESELLER,a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com, 3463482822, RESELLER
admanmedia.com, 746, RESELLER
loopme.com,11479,RESELLER,6c8d5f95897a5a3b
lunamedia.io, 920a0ad09fc811ec82a719991b8924e5, RESELLER, 524ecb396915caaf
pubmatic.com, 161593, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 11006, RESELLER, 0bfd66d529a55807
smartadserver.com, 4111, RESELLER

#Wordpress - Freestar
google.com, pub-2318854337682975, RESELLER, f08c47fec0942fa0

#WordPress - Google
google.com, pub-5038568878849053, DIRECT, f08c47fec0942fa0

#WordPress - Outbrain
outbrain.com, 00b2fba859a3135b821de6d1887d1e2364, DIRECT
appnexus.com, 7597, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
tremorhub.com, q017o-78mlk, RESELLER, 1a4e959a1b50034a # Premium video demand aka Telaria
spotxchange.com, 225721, RESELLER # Premium video demand
freewheel.tv, 741650, RESELLER # Premium video demand
rubiconproject.com, 17130, RESELLER, 0bfd66d529a55807 # Premium video demand
lkqd.net, 450, RESELLER, 59c49fa9598a0117 # Premium video demand
openx.com, 540393169, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 # Premium video demand
spotx.tv, 238936, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 # Premium video demand
spotxchange.com, 238936, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 # Premium Video Demand
rubiconproject.com, 19668, RESELLER, 0bfd66d529a55807
indexexchange.com, 190856, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc # Premium Video Demand
pubmatic.com, 158615, RESELLER, 5d62403b186f2ace # Premium video & display demand
vidazoo.com, 1773068026, RESELLER, b6ada874b4d7d0b2 # Premium Video Demand
indexexchange.com, 193091, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc # Premium video demand from Outbrain
pubmatic.com, 160065, RESELLER, 5d62403b186f2ace # Premium video demand from Outbrain
improvedigital.com, 1863, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
freewheel.tv, 1220655, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
yahoo.com, 59052, RESELLER # Premium Video Demand
risecodes.com,6022acddc8b2f90001767980, RESELLER
yahoo.com, 59040, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
emxdgt.com, 2014, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f
vi.ai, 987349031605160, DIRECT #instream video by outbrain
google.com, pub-5617098146054077, RESELLER, f08c47fec0942fa0 #instream video by outbrain
pubmatic.com, 158055, RESELLER, 5d62403b186f2ace #instream video by outbrain
xandr.com, 10736, RESELLER #instream video by outbrain
rubiconproject.com, 21506, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #instream video by outbrain
rhythmone.com, 1014191143, RESELLER, a670c89d4a324e47 #instream video by outbrain
video.unrulymedia.com, 1014191143, RESELLER #instream video by outbrain
indexexchange.com, 190500, RESELLER #instream video by outbrain
smartadserver.com,2776,RESELLER #instream video by outbrain
openx.com, 540362347, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #instream video by outbrain
spotxchange.com, 304237, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
spotx.tv, 304237, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1385090, RESELLER #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1385106, RESELLER #instream video by outbrain
yahoo.com, 59658, RESELLER #instream video by outbrain
media.net, 8CUIH830U, RESELLER #instream video by outbrain
triplelift.com, 11547, RESELLER, 6c33edb13117fd86 #instream video by outbrain
improvedigital.com, 1552, RESELLER #instream video by outbrain
lkqd.net, 602, RESELLER, 59c49fa9598a0117 # Premium Video Demand
beachfront.com, 14027, RESELLER, e2541279e8e2ca4d # Premium Video Demand
smartadserver.com, 3820, RESELLER # Premium Video Demand
rhythmone.com, 367782854, RESELLER, a670c89d4a324e47 # Premium video demand from Outbrain
video.unrulymedia.com, 367782854, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
synacor.com, 82423, RESELLER, e108f11b2cdf7d5b # Premium video demand from Outbrain
smaato.com, 1100048704, RESELLER, 07bcf65f187117b4 # Premium video demand from Outbrain
vidoomy.com, 61107, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
contextweb.com, 562145, RESELLER, 89ff185a4c4e857c # Premium video demand from Outbrain
aniview.com, 58a5addb28a0612d3529bc5e, RESELLER, 78b21b97965ec3f8 # Premium video demand
improvedigital.com, 1581, RESELLER # Premium video demand
onetag.com, 57e618150c70d90, RESELLER # Premium video demand
freewheel.tv, 1142945, RESELLER # Premium video demand
freewheel.tv, 1143393, RESELLER # Premium video demand
vi.ai, g-001c7ef839cf645d4a2bed3758730e7d6b, DIRECT #instream video by outbrain
contextweb.com, 562709, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
xandr.com, 7445, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 227224, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 5798882, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 5494672, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 6374282, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 495507, DIRECT #instream video by outbrain
yieldlab.net, 2172218, RESELLER #instream video by outbrain
xandr.com, 12279,RESELLER #instream video by outbrain
smartadserver.com, 1408, RESELLER #instream video by outbrain
rubiconproject.com, 15994, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #instream video by outbrain
spotxchange.com,113481,RESELLER,7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
spotx.tv,113481,RESELLER,7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
openx.com,537148817,RESELLER,6a698e2ec38604c6 #instream video by outbrain
xandr.com,8904,RESELLER #instream video by outbrain
stroeer.com, 18840, RESELLER #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1388882, RESELLER #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1388978, RESELLER #instream video by outbrain
rubiconproject.com, 15476, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #instream video by outbrain
yieldlab.net, 6248161, RESELLER #instream video by outbrain
xandr.com, 1504, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #instream video by outbrain
adform.com, 2611, RESELLER #instream video by outbrain
aps.amazon.com, 3965, RESELLER #instream video by outbrain
imds.tv, 82423, RESELLER, ae6c32151e71f19d # Premium video demand from Outbrain

#WordPress - Smart Adserver
smartadserver.com, 4071, DIRECT, 060d053dcf45cbf3
pubmatic.com, 156439, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 154037, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807
openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a
video.unrulymedia.com, 2564526802, RESELLER
smaato.com, 1100044045, RESELLER, 07bcf65f187117b4
pubnative.net, 1006576, RESELLER, d641df8625486a7b
verve.com, 15503, RESELLER, 0c8f5958fc2d6270
adyoulike.com, b4bf4fdd9b0b915f746f6747ff432bde, RESELLER
axonix.com, 57264, RESELLER
admanmedia.com, 43, RESELLER
sharethrough.com, OAW69Fon, RESELLER, d53b998a7bd4ecd2

#Wordpress - Smaato
smaato.com, 1100053954, DIRECT, 07bcf65f187117b4
smaato.com, 1100004890, DIRECT, 07bcf65f187117b4
bidence.com, d35302328a4b1f129d376f9c2932b0b7, RESELLER
mman.kr, 32213, RESELLER
tpmn.io, 406, RESELLER
rubiconproject.com, 16928, RESELLER, 0bfd66d529a55807
contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
conversantmedia.com, 100246, RESELLER, 03113cd04947736d
inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d
loopme.com, 2896, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
mars.media, 107876, RESELLER, 8624339f102fb076
mintegral.com, 10026, RESELLER
pubmatic.com,158565,RESELLER,5d62403b186f2ace
opera.com,pub4444433466368,RESELLER,55a0c5fd61378de3
triplelift.com, 10522, RESELLER, 6c33edb13117fd86
pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b
rubiconproject.com, 24600, RESELLER, 0bfd66d529a55807
smartadserver.com, 3117, RESELLER
smartyads.com, 100115, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
ssp.e-volution.ai, AJxF6R189a9M6CaTvK, RESELLER
video.unrulymedia.com, 4201299756, RESELLER
admixer.co.kr, 1094, RESELLER
uis.mobfox.com, 1750, RESELLER, 5529a3d1f59865be
pubmatic.com, 156451, RESELLER, 5d62403b186f2ace
freewheel.tv, 1157729, RESELLER
freewheel.tv, 1446674, RESELLER
freewheel.tv, 1157777, RESELLER
Limpid.tv, 203721, RESELLER
gothamads.com, 987, RESELLER, d9c86e5dec870222
brightcom.com, 20480, RESELLER
openx.com, 540857594, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
pubmatic.com, 161332, RESELLER, 5d62403b186f2ace
video.unrulymedia.com, 6694405583287859332, RESELLER
thebrave.io, 52353142, RESELLER, c25b2154543746ac
triplelift.com, 12908, RESELLER, 6c33edb13117fd86
sharethrough.com, ZqrIAHsE, RESELLER, d53b998a7bd4ecd2
conversantmedia.com, 39823, RESELLER, 03113cd04947736d
rubiconproject.com, 23644, RESELLER, 0bfd66d529a55807
lijit.com, 411121, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #SOVRN
openx.com, 540031703, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
contextweb.com, 561998, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
pubmatic.com, 158100, RESELLER, 5d62403b186f2ace
yahoo.com, 55771, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
App-stock.com,315417,RESELLER

Το νέο απλικατέρ της L’oréal , εκτυπώνει τα τέλεια φρύδια σε δευτερόλεπτα!

Το L’Oréal Brow Magic κυκλοφορεί επίσημα το 2023

Η νέα συσκευή Brow Magic της L’Oreal μπορεί να εκτυπώσει φρύδια στο πρόσωπο οποιουδήποτε με μια συνοδευτική εφαρμογή για iPhone.
Αναπτύχθηκε από τη L’Oreal σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας Prinker, και βοηθά τους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμφάνιση με τα φρύδια τους χωρίς να χρειάζονται επαγγελματικές υπηρεσίες.

Είναι μια φορητή συσκευή με 2.400 ακροφύσια που προσφέρουν ανάλυση εκτύπωσης έως και 1.200 dpi (σταγόνες ανά ίντσα) για αποτελέσματα που χρειάζονται μόνο δευτερόλεπτα. Η L’Oreal διαθέτει μια τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που ονομάζεται Modiface, η οποία σαρώνει το πρόσωπο ενός ατόμου και κάνει συστάσεις για micro blading, micro-shading και εφέ πλήρωσης.

Για να ξεκινήσετε, ανοίγεται την εφαρμογή L’Oreal Brow Magic και σαρώνει το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ανάγνωσης φρυδιών Modiface. Επιλέξτε το επιθυμητό σχήμα, πάχος και αποτέλεσμα και μετά περάστε το primer της L’Oreal μέσα από τα φρύδια.

Στη συνέχεια, μετακινήστε τον εκτυπωτή κατά μήκος του φρυδιού με μία μόνο κίνηση και εφαρμόστε μια τελική επίστρωση για να διατηρήσετε την εφαρμογή.

Η L’Oreal λέει ότι η εκτύπωση των φρυδιών μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ένα τυπικό ντεμακιγιάζ.

Η εταιρεία αναμένει ότι το Magic Brow θα κυκλοφορήσει το 2023.

Advertisements

Πώς να φτιάξετε έναν πίνακα οράματος για να έλξετε αυτά που θέλετε!

Πώς να φτιάξετε έναν πίνακα οράματος για να έλξετε αυτά που θέλετε!

Ο καθένας έχει κάτι που θέλει να ζωντανέψει. Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείτε να το δείτε πραγματικά; Εάν δεν έχετε όραμα και αγωνίζεστε να εντοπίσετε τι θέλετε και πού θέλετε να πάτε, είναι δύσκολο να αποκτήσετε έλξη. Χωρίς σαφές όραμα, είναι δύσκολο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου με τρόπους που εξυπηρετούν τους στόχους σου. Είναι επίσης δύσκολο να προσελκύσετε την υποστήριξη και τους πόρους που χρειάζεστε. Εκεί μπαίνει ένας πίνακας όρασης.

Μπορεί να έχετε ακούσει ανθρώπους να μιλούν για την εκδήλωση, την ιδέα ότι μπορείτε να προσελκύσετε το όραμα των ονείρων σας στη ζωή σας με το να το σκεφτείτε. Στην πραγματικότητα, τα όνειρά μας δεν εκδηλώνονται από μόνα τους. Η επίτευξη των στόχων σας και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας απαιτεί δουλειά. Ταυτόχρονα, βοηθά να έχετε ένα λεπτομερές όραμα και μια πίστη στη δική σας ικανότητα να μετατρέψετε αυτήν την οπτικοποίηση σε δράση. Και από τη δράση στην πραγματικότητα.Οι πίνακες όρασης είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε αυτό το εστιασμένο όραμα και να ξεκινήσετε την πραγματική διαδικασία εκδήλωσης.

Τι ακριβώς είναι οι πίνακες όρασης και λειτουργούν πραγματικά; Οι πίνακες όρασης έχουν να κάνουν με τις προθέσεις και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ποιες είναι οι προθέσεις σας. Ας εξερευνήσουμε πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα οράματος για τον εαυτό σας και πώς να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο μόλις τον κάνετε πραγματικότητα.

Τι είναι οι πίνακες όρασης;


Οι πίνακες όρασης είναι μια συλλογή εικόνων ή αντικειμένων που είναι διατεταγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να σας βοηθούν να εκδηλώσετε τους στόχους ή το όραμά σας. Αυτή η πλακέτα μπορεί να είναι φυσική ή ψηφιακή. Οι πίνακες Vision είναι εξαιρετικά ευέλικτοι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εκδηλώσετε τους προσωπικούς σας στόχους ή να δημιουργήσετε μια οπτική αναπαράσταση μιας προσωπικής δήλωσης οράματος. Είναι ιδανικά για να σας βοηθήσουν να οραματιστείτε τη ζωή των ονείρων σας. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα οράματος για να περιγράψετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα οράματος για μακροπρόθεσμους στόχους, όπως η επίτευξη του 5ετούς σχεδίου σας. Ή μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν ετήσιο πίνακα όρασης. Τα άτομα που χρησιμοποιούν πίνακες όρασης συνήθως τα τοποθετούν εκεί που θα τα βλέπουν συχνά. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν πίνακα όρασης σε έναν καθρέφτη που χρησιμοποιείτε για να προετοιμαστείτε το πρωί. Άλλοι θα προτιμήσουν να το κρεμάσουν σε έναν τοίχο σε ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούν συχνά.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένας πίνακας όρασης;

Ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για το τι πρέπει να συμπεριληφθεί σε έναν πίνακα όρασης. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να προσθέσετε εικόνες που σας εμπνέουν ή σας κάνουν να αισθάνεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Σκεφτείτε την τελευταία φορά που κοιτάξατε μια εικόνα ή μια φωτογραφία που σας έκανε να νιώσετε κάτι. Πώς αισθανθήκατε? Είναι αυτό το συναίσθημα κάτι που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες σας;

Αυτό είναι που ψάχνετε όταν σκέφτεστε τι να συμπεριλάβετε στο ταμπλό σας.

Οι πίνακες όρασης περιέχουν επίσης εισαγωγικά που ευθυγραμμίζονται με το όραμά σας. Μπορεί να είναι:

Χειρόγραφο
Τυπωμένο και προσαρτημένο στον πίνακα
Σχεδιασμένο με καλλιγραφία
Κόψτε από ενδιαφέροντα υλικά, όπως παλιά πουκάμισα
Επιπλέον, ένας πίνακας όρασης μπορεί να περιέχει αντικείμενα συναισθηματικής αξίας. Αυτά τα αντικείμενα μπορούν να προσαρτηθούν σε ειδικές αναμνήσεις που έχετε που σας υπενθυμίζουν τους στόχους σας.

Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είναι εκτός ορίων όταν πρόκειται για έναν πίνακα όρασης. Εάν είναι εφικτό να το προσθέσετε σε έναν πίνακα, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι αν θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε το όραμά σας ή όχι.

Πώς λειτουργούν οι πίνακες όρασης;

Γνωρίζετε ήδη ότι δεν μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας μόνο με το να τους σκέφτεστε (ή να τους ψέλνετε ή να τους γράφετε σε Χ χαρτάκια).

Δημιουργείτε έναν πίνακα από είδη χειροτεχνίας, αποκόμματα περιοδικών και άλλα διάφορα αντικείμενα. Πώς μπορεί κάτι τόσο απλό να σας βοηθήσει να θέσετε και να πετύχετε τους στόχους σας; Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεται σαν μαγικό. Λοιπόν, δεν είναι πολύ μαγικό. Αντίθετα, σύμφωνα με τη Δρ. Έριν Έτοου του BetterUp, “Είναι η έννοια ότι οι σκέψεις προηγούνται της συμπεριφοράς. Οι νοοτροπίες οδηγούν συμπεριφορές που οδηγούν σε αποτελέσματα. “Οι πίνακες όρασης είναι αποτελεσματικοί επειδή είναι μια οπτική υπενθύμιση των προθέσεών σας και διαμορφώνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας.

Οι πίνακες όρασης σάς δίνουν μια σαφή κατεύθυνση για το πού θέλετε να πάτε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Σας επιτρέπουν να οραματιστείτε ποιους στόχους θέλετε να επιτύχετε. Όταν δημιουργείτε έναν πίνακα φυσικής όρασης, μπορείτε ακόμη και να αγγίξετε αυτό που αντιπροσωπεύει το όραμά σας. Οι πίνακες όρασης είναι μια συνεχής υπενθύμιση του ποιες είναι οι προτεραιότητές σας. Μπορείτε να γνωρίσετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα ξεκαθαρίζοντας τι είναι αυτό που θέλετε.

Αυτή η οπτική υπενθύμιση σάς βοηθά να “εκδηλώνετε τα πράγματα που θέλετε” αναλαμβάνοντας δράση για να τα αποκτήσετε. Κάθε φορά που χρειάζεται να πάρετε μια απόφαση στη ζωή σας, ο πίνακας των ονείρων σας είναι εκεί για να σας υπενθυμίσει τι έχει σημασία για εσάς. Σκεφτείτε το ως μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι πίνακες όρασης είναι παρόμοιοι με το ημερολόγιο με αυτόν τον τρόπο. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ευκολότερο να θέσουν τους στόχους τους και να οραματιστούν αυτό που θέλουν γράφοντας τα πάντα. Αλλά οι πίνακες όρασης είναι ιδανικοί για άτομα που προτιμούν μια οπτική αναπαράσταση του ίδιου σκοπού.

Πώς να φτιάξετε έναν πίνακα οράματος για έλξετε αυτά που θέλετε!

Η δημιουργία ενός πίνακα όρασης μπορεί να είναι διασκεδαστική και εύκολη. Ασχοληθείτε με τον δημιουργικό, παιχνιδιάρικο εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε υπερβολικά τη διαδικασία. Ο δικός σας πίνακας όρασης είναι μόνο για εσάς και για εσάς, οπότε δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσετε με αυτόν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια φυσική σανίδα όρασης που μπορείτε να την κρεμάσετε οπουδήποτε στο σπίτι ή το γραφείο σας ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

Με αυτά τα 5 απλά βήματα!

 1. Συγκεντρώστε τα υλικά σας
 2. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε το όραμά σας
 3. Βρείτε εικόνες και αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το όραμά σας
 4. Τακτοποιήστε τα υλικά σας
 5. Τοποθετήστε τον πίνακα όρασής σας εκεί που θα τον βλέπετε συχνά

1.Συγκεντρώστε τα υλικά σας

Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε μια σανίδα ως βάση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι σανίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως:

Συρμάτινες σανίδες
Λευκοί πίνακες
Μαγνητική πλακέτα για το ψυγείο σας
Φελλοσανίδες
Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε έναν τόνο σε νέα αντικείμενα για να φτιάξετε το όραμά σας, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους τύπους βάσεων. Αντίθετα, μπορείτε να κόψετε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι από ένα κουτί που έχετε στο σπίτι. Ή, μπορείτε να αγοράσετε έναν μεγάλο πίνακα αφισών στο πλησιέστερο κατάστημα δολαρίων.

Θα χρειαστείτε επίσης εικόνες ή αντικείμενα για προσθήκη στον πίνακα. Αυτές οι εικόνες μπορούν να προέρχονται από διάφορες πηγές, όπως:

Παλιά περιοδικά και κατάλογοι
Έντυπες εκδόσεις διαδικτυακών εικόνων
Παλιές φωτογραφίες
Καρτ ποστάλ
Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε κάτι για να ασφαλίσετε τα αντικείμενά σας στη βάση σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας ή να αγοράσετε αυτό που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε. Οι καρφίτσες και τα κλιπ λειτουργούν καλά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξυλάκια κόλλας ή ταινία. Εάν φτιάχνετε μια μαγνητική πλακέτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρούς μαγνήτες για να ασφαλίσετε τις εικόνες σας.

Το ψαλίδι θα σας βοηθήσει να κόψετε τις εικόνες σας.

Τέλος, θα χρειαστείτε μια ποικιλία εργαλείων χειροτεχνίας όπως στυλό, μαρκαδόρους, μπογιές, αυτοκόλλητα ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τη σανίδα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο λίγα ή πολλά από αυτά τα υλικά θέλετε.

2.Αφιερώστε λίγο χρόνο για το όραμα σας


Πριν ξεκινήσετε τη χειροτεχνία, αφιερώστε περισσότερα από λίγα λεπτά για να ξεκαθαρίσετε το όραμά σας. Τι θέλετε να εκδηλώσετε με τον πίνακα σας; Γίνετε όσο πιο ξεκάθαροι μπορείτε στο όραμά σας. Μην βιαστείτε αυτό το βήμα. Είναι η βάση για ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο σας. Θα διαπιστώσετε ότι αποκτάτε ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτομέρεια, καθώς δημιουργείτε τον πίνακα.

Μην αποσπάτε την προσοχή σας με άλλη ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος, όπως να παρακολουθείτε τηλεόραση στο παρασκήνιο ή να μιλάτε με ένα μέλος της οικογένειας ενώ σκέφτεστε το όραμά σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συνειδητοποιημένοι καθώς ξεκαθαρίζετε το όραμά σας. Μπορείτε να γράψετε ημερολόγιο σχετικά με αυτό εάν σας βοηθά να καταγράψετε πράγματα.

3.Βρείτε εικόνες και αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το όραμά σας

Έχετε ήδη συγκεντρώσει τα υλικά σας. Τώρα, ήρθε η ώρα να τα προετοιμάσετε για να εμφανιστούν στον πίνακα σας. Εκτός από εικόνες, μπορείτε να βρείτε εισαγωγικά για να προσθέσετε στον πίνακα σας. Μπορείτε να τα εκτυπώσετε ή να τα γράψετε μόνοι σας με ένα ωραίο στυλό ή μαρκαδόρο.

Υπάρχουν στοιχεία που σχετίζονται με αναμνήσεις από τη ζωή σας που προκαλούν την αίσθηση που οραματίζεστε; Αν ναι, σκεφτείτε να το προσθέσετε στον πίνακα σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε αντικείμενα χειροτεχνίας, όπως υπολείμματα υφάσματος. Ή, μπορείτε να συμπεριλάβετε αντικείμενα από τη φύση, όπως κλαδιά δέντρων, εάν είναι λογικό με τους στόχους σας. Για παράδειγμα, η προσθήκη μερικών φύλλων ή πευκοβελονών θα μπορούσε να σας υπενθυμίσει ότι θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στη φύση.

4.Τακτοποιήστε τα υλικά σας

Τώρα είναι ώρα να πάρετε όλα όσα έχετε ετοιμάσει και να κανονίσετε τη σανίδα σας. Διασκεδάστε με αυτό το βήμα. Η διάταξή σας πρέπει να σας εμπνέει. Δεν χρειάζεται να το βιαστούμε. Μη διστάσετε να παίξετε με διαφορετικές επιλογές διάταξης έως ότου αισθάνεστε ότι είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτή η διαδικασία είναι μέρος της ανάπτυξης ενός σαφέστερου, πιο λεπτομερούς οράματος για το μέλλον.

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας λείπει κάτι όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο. Μη διστάσετε να επιστρέψετε εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι νέο. Όταν τελειώσετε, ασφαλίστε τα πάντα στη θέση τους με συνδετικό υλικό της επιλογής σας. Μην ασφαλίζετε τα αντικείμενά σας πολύ γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτό. Εάν χρησιμοποιείτε καρφίτσες ή κλιπ, είναι εύκολο να αλλάξετε τα πράγματα. Αλλά αν κολλάτε ή κολλάτε με ταινία τα υλικά σας, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξετε γνώμη μετά.

5.Αποθηκεύστε την εικόνα σας

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση της πλακέτας σας, ήρθε η ώρα να αποθηκεύσετε και να εξαγάγετε το αρχείο σας. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να εξαγάγετε έναν πίνακα Pinterest, επομένως αυτό ισχύει μόνο για ένα εργαλείο όπως το Canva.Μέσα στο Canva, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε και να εξαγάγετε την εικόνα σας δωρεάν. Ένας λογαριασμός επί πληρωμή θα σας επιτρέψει να εξάγετε περισσότερους τύπους αρχείων.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε με το εξαγόμενο αρχείο σας; Προσθέστε το στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας ή ως φόντο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να εκτυπώσετε τον πίνακα για να τον κρεμάσετε κάπου στο σπίτι σας. Εάν σκοπεύετε να εκτυπώσετε τον πίνακα σας, βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος του πίνακα είναι αρκετά μεγάλο για το τελικό μέγεθος εκτύπωσης. Ένας πολύ μικρός πίνακας θα φαίνεται θολός και με pixel αν εκτυπωθεί σε πολύ μεγάλο μέγεθος.

#Rev - 20230112

#WordPress
pubmine.com, 71042476, DIRECT

#WordPress - Xandr
appnexus.com, 7766, DIRECT

#WordPress - Pubmatic
pubmatic.com, 156204, DIRECT, 5d62403b186f2ace

#WordPress - Verizon Display
adtech.com, 9534, DIRECT, e1a5b5b6e3255540
adtech.com, 12089, DIRECT
coxmt.com, 2000067907202, RESELLER
pubmatic.com, 156078, RESELLER, 5d62403b186f2ace
openx.com, 537143344, RESELLER, 6a698e2ec38604c6

#WordPress - Oath One Mobile
aol.com, 47425, DIRECT
pubmatic.com, 156138, RESELLER
coxmt.com, 2000067997102, RESELLER
indexexchange.com, 184110, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
yahoo.com, 47425, DIRECT, e1a5b5b6e3255540
yahoo.com, 57079, DIRECT, e1a5b5b6e3255540

#WordPress - Amazon
aps.amazon.com,6fb17607-32fb-47ed-b920-df44722f6475,DIRECT
pubmatic.com,160006,RESELLER,5d62403b186f2ace
pubmatic.com,160096,RESELLER,5d62403b186f2ace
rubiconproject.com,18020,RESELLER,0bfd66d529a55807
pubmatic.com,157150,RESELLER,5d62403b186f2ace
openx.com,540191398,RESELLER,6a698e2ec38604c6
appnexus.com,1908,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
smaato.com,1100044650,RESELLER,07bcf65f187117b4
ad-generation.jp,12474,RESELLER,7f4ea9029ac04e53
districtm.io,100962,RESELLER,3fd707be9c4527c3
yieldmo.com,2719019867620450718,RESELLER
appnexus.com,3663,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
rhythmone.com,1654642120,RESELLER,a670c89d4a324e47
yahoo.com,55029,RESELLER,e1a5b5b6e3255540
gumgum.com,14141,RESELLER,ffdef49475d318a9
admanmedia.com,726,RESELLER
sharethrough.com,7144eb80,RESELLER,d53b998a7bd4ecd2
emxdgt.com,2009,RESELLER,1e1d41537f7cad7f
appnexus.com,1356,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
contextweb.com,562541,RESELLER,89ff185a4c4e857c
smartadserver.com,4125,RESELLER,060d053dcf45cbf3
themediagrid.com,JTQKMP,RESELLER,35d5010d7789b49d
sovrn.com,375328,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
lijit.com,375328,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
beachfront.com,14804,RESELLER,e2541279e8e2ca4d
improvedigital.com,2050,RESELLER
mintegral.com,10043,RESELLER,0aeed750c80d6423
sonobi.com,7f5fa520f8,RESELLER,d1a215d9eb5aee9e
onetag.com,770a440e65869c2,RESELLER

#WordPress - BSW - Grid
themediagrid.com,9CPDN6,DIRECT,35d5010d7789b49d

#WordPress - Media.net
media.net, 8CU8HDVRS, DIRECT
sonobi.com, 83729e979b, RESELLER
coxmt.com, 2000068030802, RESELLER
districtm.io, 100600, RESELLER
appnexus.com, 1908, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
openx.com, 537100188, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rhythmone.com, 3611299104, RESELLER
adyoulike.com, c4bf4fdd9b0b915f746f6747ff432bde, RESELLER, 4ad745ead2958bf7
pubmatic.com, 159463, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 19396, Reseller, 0bfd66d529a55807
EMXDGT.com, 1759, Reseller, 1e1d41537f7cad7f
Appnexus.com, 1356, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
onetag.com, 5d49f482552c9b6, Reseller

#WordPress - Rubicon
rubiconproject.com, 18894, DIRECT, 0bfd66d529a55807

#WordPress - Adyoulike
adyoulike.com, 898fc1202d7e525263488c125d35c8ef, DIRECT
appnexus.com, 9733, RESELLER
spotxchange.com, 230037, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
spotx.tv, 230037, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
smartadserver.com, 4016, RESELLER
smartadserver.com, 4012, RESELLER
smartadserver.com, 4071, RESELLER
smartadserver.com, 4073, RESELLER
smartadserver.com, 4074, RESELLER
rubiconproject.com, 20736, RESELLER, 0bfd66d529a55807
smartadserver.com, 4144, RESELLER
pubmatic.com, 160925, RESELLER, 5d62403b186f2ace
themediagrid.com, RYIDPE, DIRECT, 35d5010d7789b49d


#WordPress - Teads
teads.tv, 6977, DIRECT, 15a9c44f6d26cbe1

#WordPress – 33across
33across.com, 0010b00002CphGRAAZ, DIRECT, bbea06d9c4d2853c
appnexus.com, 10239, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
yahoo.com, 57289, RESELLER, e1a5b5b6e3255540 #33Across
indexexchange.com, 191973, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
rubiconproject.com, 21642, RESELLER, 0bfd66d529a55807
advertising.com, 12543, RESELLER
conversantmedia.com, 100141, DIRECT
adtech.com, 9993, RESELLER
aolcloud.net, 9993, RESELLER
appnexus.com, 1001, RESELLER
appnexus.com, 10239, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
appnexus.com, 3135, RESELLER
google.com, pub-9557089510405422, RESELLER, f08c47fec0942fa0
openx.com, 537120563, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
openx.com, 539392223, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
pubmatic.com, 156423, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 16414, RESELLER, 0bfd66d529a55807
rubiconproject.com, 21434, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 158136, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 158569, RESELLER, 5d62403b186f2ace
appnexus.com, 1001, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
appnexus.com, 3135, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
adtech.com, 12094, RESELLER
advangelists.com, 8d3bba7425e7c98c50f52ca1b52d3735, RESELLER, 60d26397ec060f98
contextweb.com, 561561, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
triplelift.com, 12503, RESELLER, 6c33edb13117fd86

#WordPress - Sonobi
sonobi.com, 31f001801f, DIRECT, d1a215d9eb5aee9e
rhythmone.com, 1059622079, RESELLER, a670c89d4a324e47
contextweb.com, 560606, RESELLER, 89ff185a4c4e857c

#WordPress - OpenX
openx.com, 540649015, DIRECT, 6a698e2ec38604c6

#WordPress - Triplelift
triplelift.com, 8580, DIRECT, 6c33edb13117fd86

#WordPress - EMX
EMXDGT.com, 1809, DIRECT, 1e1d41537f7cad7f
EMXDGT.com, 2005, DIRECT, 1e1d41537f7cad7f

#WordPress - Ogury
ogury.com, f0e87449-fcb2-410f-9b19-122564f99889, DIRECT
appnexus.com, 11470, RESELLER

#WordPress - Display.io
display.io, 2450, DIRECT
rubiconproject.com, 19938, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 158101, RESELLER, 5d62403b186f2ace
undertone.com, 3685, RESELLER
openx.com, 537153564, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rubiconproject.com, 22412, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 160318, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 160319, RESELLER, 5d62403b186f2ace
yahoo.com, 59262, RESELLER
indexexchange.com, 197137, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
loopme.com, 11229, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
rubiconproject.com, 20744, RESELLER, 0bfd66d529a55807
openx.com, 540298543, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
indexexchange.com, 194730, RESELLER
inmobi.com, b164fef73b06493b92a9fae09941eef4, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d
sonobi.com, 4980f2fde3, RESELLER, d1a215d9eb5aee9e
advertising.com, 28764, RESELLER
appnexus.com, 12447, RESELLER
advertising.com, 28481, RESELLER
yahoo.com, 59175, RESELLER
rhythmone.com, 3955616926, RESELLER, a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com, 3955616926, RESELLER
pubmatic.com, 159277, RESELLER, 5d62403b186f2ace
admanmedia.com, 34, RESELLER
openx.com, 540866936, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rubiconproject.com, 14558, RESELLER, 0bfd66d529a55807
conversantmedia.com, 100260, RESELLER, 03113cd04947736d
axonix.com, 57835, RESELLER
yieldmo.com, 2865355272098881935, RESELLER
indexexchange.com, 196882, RESELLER
appnexus.com, 13091, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
improvedigital.com, 1976, RESELLER
improvedigital.com, 1977, RESELLER
catapultx.com, 144409, RESELLER
betweendigital.com, 44016, RESELLER
smartyads.com, 100066, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
gothamads.com, 1950, RESELLER, d9c86e5dec870222
opera.com, pub4101289448768, RESELLER
video.unrulymedia.com, 2458015955, RESELLER
pubmatic.com, 158154, RESELLER, 5d62403b186f2ace
consumable.com, 2001327, RESELLER, aefcd3d2f45b5070
emxdgt.com, 20, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f
indexexchange.com, 184914, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
indexexchange.com, 187454, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc
openx.com, 537150004, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
pubmatic.com, 156319, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 157367, RESELLER, 5d62403b186f2ace
sonobi.com, e55fb5d7c2, RESELLER, d1a215d9eb5aee9e
lijit.com, 248396, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b
lijit.com, 248396, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b
yahoo.com, 55104, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
improvedigital.com, 1937, RESELLER
e-planning.net, 54275499d4eb431b, RESELLER,c1ba615865ed87b2
connectad.io, 190, RESELLER, 85ac85a30c93b3e5

#WordPress - Index
indexexchange.com, 197465, DIRECT, 50b1c356f2c5c8fc

#WordPress - InMobi
inmobi.com,a632483931aa4fa48f5012e9b3c1b234,DIRECT,83e75a7ae333ca9d
rubiconproject.com, 11726, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 157097, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 159035,RESELLER,5d62403b186f2ace
loopme.com, 9724, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
smartyads.com,100034, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
engagebdr.com, 10181, RESELLER
Eskimi.com, eas-2020000005, RESELLER
pubmatic.com, 158154, RESELLER, 5d62403b186f2ace
admanmedia.com, 594, RESELLER
admixer.net, eab09ea6-bcf7-4eff-965d-b4f43962c73c, RESELLER
rubiconproject.com, 16928, RESELLER, 0bfd66d529a55807
conversantmedia.com,40881,RESELLER,03113cd04947736d
appnexus.com,4052,RESELLER
contextweb.com,561998,RESELLER,89ff185a4c4e857c
pubmatic.com,158100,RESELLER,5d62403b186f2ace
yahoo.com,55771,RESELLER,e1a5b5b6e3255540
ogury.com,e91052177a44df900ef9977b4b8314fe,RESELLER
rhythmone.com,188404962,RESELLER,a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com,2169000724,RESELLER
axonix.com,57716,RESELLER
telaria.com,r3222-wec7r,RESELLER,1a4e959a1b50034a
lemmatechnologies.com,89,RESELLER,7829010c5bebd1fb
smartadserver.com,3564,RESELLER
admanmedia.com,660,RESELLER
pubmatic.com,156494,RESELLER,5d62403b186f2ace
rubiconproject.com,20208,RESELLER,0bfd66d529a55807
pubmatic.com,156931,RESELLER,5d62403b186f2ace
lkqd.net,626,RESELLER,59c49fa9598a0117
pubnative.net,1006951,RESELLER,d641df8625486a7b
pubmatic.com,155975,RESELLER,5d62403b186f2ace
appnexus.com,8178,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
rubiconproject.com,17328,RESELLER,0bfd66d529a55807
openx.com,537152826,RESELLER,6a698e2ec38604c6
Verve.com,5897,RESELLER,0c8f5958fc2d6270
sonobi.com,eaec54c63f,RESELLER,d1a215d9eb5aee9e
onetag.com,59aa7be4921bac8,RESELLER
advertising.com,28246,RESELLER
rhythmone.com,4173858586,RESELLER,a670c89d4a324e47
Verve.com,15290,RESELLER,0c8f5958fc2d6270
verve.com,5897,RESELLER,0c8f5958fc2d6270
rubiconproject.com,15278,RESELLER,0bfd66d529a55807
pubmatic.com,156517,RESELLER,5d62403b186f2ace

#WordPress - Infolinks
infolinks.com, 3348802, direct
appnexus.com, 3251, reseller
pubmatic.com, 156872, reseller, 5d62403b186f2ace
sonobi.com, 0e0a64d7d3, reseller, d1a215d9eb5aee9e
sovrn.com, 268479, reseller, fafdf38b16bf6b2b
lijit.com, 268479, reseller, fafdf38b16bf6b2b
google.com, pub-6373315980741255, reseller, f08c47fec0942fa0
google.com, pub-4299156005397946, reseller, f08c47fec0942fa0
indexexchange.com, 191306, reseller
openx.com, 543174347, reseller, 6a698e2ec38604c6
yahoo.com, 58723, reseller
pubmatic.com, 60809, reseller, 5d62403b186f2ace
emxdgt.com, 1918, reseller, 1e1d41537f7cad7f
xandr.com, 3251, reseller
lijit.com, 268479-eb, reseller, fafdf38b16bf6b2b
google.com, pub-7858377917172490, reseller, f08c47fec0942fa0
google.com, pub-1463455084986126, reseller, f08c47fec0942fa0
rhythmone.com, 2221906906, reseller, a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com, 2221906906, reseller
criteo.com, B-059206, reseller, 9fac4a4a87c2a44f
appnexus.com, 7666, reseller, f5ab79cb980f11d1
rubiconproject.com, 156042, reseller, 0bfd66d529a55807
33across.com, 0010b00002CpYhEAAV, reseller, bbea06d9c4d2853c
rubiconproject.com, 16414, reseller, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 156423, reseller, 5d62403b186f2ace
appnexus.com, 10239, reseller, f5ab79cb980f11d1
openx.com, 537120563, reseller, 6a698e2ec38604c6
yahoo.com, 57289, reseller, e1a5b5b6e3255540
appnexus.com, 1356, reseller, f5ab79cb980f11d1
yahoo.com, 58905, reseller, e1a5b5b6e3255540
rubiconproject.com, 11006, reseller, 0bfd66d529a55807
onetag.com, 598ce3ddaee8c90, reseller
e-planning.net, 901a809a65f984a4, reseller, c1ba615865ed87b2
improvedigital.com, 2016, reseller
inmobi.com, b4821b1325c44dc581b04d743ca46575, reseller, 83e75a7ae333ca9d
rubiconproject.com, 11726, reseller, 0bfd66d529a55807
themediagrid.com, V19ZSB, reseller, 35d5010d7789b49d
yahoo.com, 59875, reseller
zeta.com, 533, reseller
disqus.com, 533, reseller

#WordPress - SmartAdserver
smartadserver.com, 3905, DIRECT

#WordPress - Criteo
criteo.com, B-062672, DIRECT, 9fac4a4a87c2a44f
themediagrid.com, 7GA6PD, DIRECT, 35d5010d7789b49d

#WordPress - GumGum
gumgum.com, 15624, DIRECT, ffdef49475d318a9
appnexus.com, 2758, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
rubiconproject.com, 23434, RESELLER, 0bfd66d529a55807
contextweb.com, 558355, RESELLER
pubmatic.com, 157897, RESELLER, 5d62403b186f2ace
EMXDGT.com, 1284, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f
openx.com, 537149485, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
admanmedia.com, 799, RESELLER
improvedigital.com, 1884, RESELLER
smartadserver.com, 4005, RESELLER
revcontent.com, 110029, RESELLER
synacor.com, 82151, RESELLER, e108f11b2cdf7d5b
imds.tv, 82151, RESELLER, ae6c32151e71f19d
outbrain.com, 00254374f0c468f3b2732db17fd42cb6e5, RESELLER
rhythmone.com, 78519861, RESELLER, a670c89d4a324e47
google.com, pub-3848273848634341, RESELLER, f08c47fec0942fa0

#Wordpress - AAX
aax.media, AAX3UNVXB, DIRECT
Media.net, 8PR6YK195, RESELLER #AAX
google.com, pub-5912840019437959, RESELLER, f08c47fec0942fa0
pubmatic.com, 158984, RESELLER, 5d62403b186f2ace
indexexchange.com, 192393, RESELLER
rubiconproject.com, 23280, RESELLER, 0bfd66d529a55807
openx.com, 543731411, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
contextweb.com, 560288, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
appnexus.com, 11924, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
152media.info, 152M1, RESELLER
appnexus.com, 3153, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
sharethrough.com, aab3fb7d, RESELLER, d53b998a7bd4ecd2
yahoo.com, 59531, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
smaato.com, 1100047713, RESELLER, 07bcf65f187117b4
rubiconproject.com, 18694, RESELLER, 0bfd66d529a55807
33across.com, 0013300001kQj2HAAS, RESELLER, bbea06d9c4d2853c
smilewanted.com, 3392, RESELLER
spotxchange.com, 178357, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
spotx.tv, 178357, RESELLER, 7842df1d2fe2db34
rubiconproject.com,20616,RESELLER,0bfd66d529a55807
indexexchange.com,189372,RESELLER,50b1c356f2c5c8fc
pubmatic.com,158261,RESELLER,5d62403b186f2ace
152media.info,152M2,RESELLER
sharethrough.com,944ae2c3,RESELLER,d53b998a7bd4ecd2
nobid.io,21929081050,RESELLER
yieldmo.com, 2724005447462757095, RESELLER
onetag.com, 66d66dec41ef0cc, RESELLER
amxrtb.com, 105199486, RESELLER
smartyads.com, 100192, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
admanmedia.com, 1027, RESELLER
smartadserver.com, 3713, RESELLER
conversantmedia.com, 100264, RESELLER, 03113cd04947736d
loopme.com, 11426, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
adform.com, 2795, RESELLER
smartadserver.com, 4341, RESELLER
openx.com, 540866936, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
rhythmone.com, 3948367200, RESELLER, a670c89d4a324e47
adform.com, 2671, RESELLER
yahoo.com, 59674, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
axonix.com, 57869, RESELLER
rubiconproject.com, 14558, RESELLER, 0bfd66d529a55807
pubmatic.com, 158481, RESELLER, 5d62403b186f2ace
contextweb.com, 561913, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
criteo.com, B-063105, RESELLER, 9fac4a4a87c2a44f
conversantmedia.com, 100308, RESELLER, 03113cd04947736d
sonobi.com, 7b37f8ccbc, RESELLER, d1a215d9eb5aee9e
triplelift.com, 12456, RESELLER, 6c33edb13117fd86
inmobi.com,8f261ace12c3486ba2e0d2011cd97976,RESELLER
xandr.com,11429,RESELLER
criteo.com,B-059856,RESELLER,9fac4a4a87c2a44f
sovrn.com,265720,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
lijit.com,265720,RESELLER,fafdf38b16bf6b2b
rubiconproject.com,17960,RESELLER,0bfd66d529a55807
rubiconproject.com, 17070, RESELLER, 0bfd66d529a55807
contextweb.com, 561118, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
appnexus.com, 7911, RESELLER
pubmatic.com, 160648, RESELLER, 5d62403b186f2ace
conversantmedia.com, 100270, RESELLER, 03113cd04947736d
appnexus.com, 13099, RESELLER
yahoo.com, 58905, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
sonobi.com,969be2f789,RESELLER,d1a215d9eb5aee9e
onetag.com,62ff8a580aaea32,RESELLER
consumable.com,2000970,RESELLER
indexexchange.com,187454,RESELLER
appnexus.com,11901,RESELLER,f5ab79cb980f11d1
rhythmone.com, 3463482822,RESELLER,a670c89d4a324e47
video.unrulymedia.com, 3463482822, RESELLER
admanmedia.com, 746, RESELLER
loopme.com,11479,RESELLER,6c8d5f95897a5a3b
lunamedia.io, 920a0ad09fc811ec82a719991b8924e5, RESELLER, 524ecb396915caaf
pubmatic.com, 161593, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 11006, RESELLER, 0bfd66d529a55807
smartadserver.com, 4111, RESELLER

#Wordpress - Freestar
google.com, pub-2318854337682975, RESELLER, f08c47fec0942fa0

#WordPress - Google
google.com, pub-5038568878849053, DIRECT, f08c47fec0942fa0

#WordPress - Outbrain
outbrain.com, 00b2fba859a3135b821de6d1887d1e2364, DIRECT
appnexus.com, 7597, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
tremorhub.com, q017o-78mlk, RESELLER, 1a4e959a1b50034a # Premium video demand aka Telaria
spotxchange.com, 225721, RESELLER # Premium video demand
freewheel.tv, 741650, RESELLER # Premium video demand
rubiconproject.com, 17130, RESELLER, 0bfd66d529a55807 # Premium video demand
lkqd.net, 450, RESELLER, 59c49fa9598a0117 # Premium video demand
openx.com, 540393169, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 # Premium video demand
spotx.tv, 238936, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 # Premium video demand
spotxchange.com, 238936, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 # Premium Video Demand
rubiconproject.com, 19668, RESELLER, 0bfd66d529a55807
indexexchange.com, 190856, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc # Premium Video Demand
pubmatic.com, 158615, RESELLER, 5d62403b186f2ace # Premium video & display demand
vidazoo.com, 1773068026, RESELLER, b6ada874b4d7d0b2 # Premium Video Demand
indexexchange.com, 193091, RESELLER, 50b1c356f2c5c8fc # Premium video demand from Outbrain
pubmatic.com, 160065, RESELLER, 5d62403b186f2ace # Premium video demand from Outbrain
improvedigital.com, 1863, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
freewheel.tv, 1220655, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
yahoo.com, 59052, RESELLER # Premium Video Demand
risecodes.com,6022acddc8b2f90001767980, RESELLER
yahoo.com, 59040, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
emxdgt.com, 2014, RESELLER, 1e1d41537f7cad7f
vi.ai, 987349031605160, DIRECT #instream video by outbrain
google.com, pub-5617098146054077, RESELLER, f08c47fec0942fa0 #instream video by outbrain
pubmatic.com, 158055, RESELLER, 5d62403b186f2ace #instream video by outbrain
xandr.com, 10736, RESELLER #instream video by outbrain
rubiconproject.com, 21506, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #instream video by outbrain
rhythmone.com, 1014191143, RESELLER, a670c89d4a324e47 #instream video by outbrain
video.unrulymedia.com, 1014191143, RESELLER #instream video by outbrain
indexexchange.com, 190500, RESELLER #instream video by outbrain
smartadserver.com,2776,RESELLER #instream video by outbrain
openx.com, 540362347, RESELLER, 6a698e2ec38604c6 #instream video by outbrain
spotxchange.com, 304237, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
spotx.tv, 304237, RESELLER, 7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1385090, RESELLER #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1385106, RESELLER #instream video by outbrain
yahoo.com, 59658, RESELLER #instream video by outbrain
media.net, 8CUIH830U, RESELLER #instream video by outbrain
triplelift.com, 11547, RESELLER, 6c33edb13117fd86 #instream video by outbrain
improvedigital.com, 1552, RESELLER #instream video by outbrain
lkqd.net, 602, RESELLER, 59c49fa9598a0117 # Premium Video Demand
beachfront.com, 14027, RESELLER, e2541279e8e2ca4d # Premium Video Demand
smartadserver.com, 3820, RESELLER # Premium Video Demand
rhythmone.com, 367782854, RESELLER, a670c89d4a324e47 # Premium video demand from Outbrain
video.unrulymedia.com, 367782854, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
synacor.com, 82423, RESELLER, e108f11b2cdf7d5b # Premium video demand from Outbrain
smaato.com, 1100048704, RESELLER, 07bcf65f187117b4 # Premium video demand from Outbrain
vidoomy.com, 61107, RESELLER # Premium video demand from Outbrain
contextweb.com, 562145, RESELLER, 89ff185a4c4e857c # Premium video demand from Outbrain
aniview.com, 58a5addb28a0612d3529bc5e, RESELLER, 78b21b97965ec3f8 # Premium video demand
improvedigital.com, 1581, RESELLER # Premium video demand
onetag.com, 57e618150c70d90, RESELLER # Premium video demand
freewheel.tv, 1142945, RESELLER # Premium video demand
freewheel.tv, 1143393, RESELLER # Premium video demand
vi.ai, g-001c7ef839cf645d4a2bed3758730e7d6b, DIRECT #instream video by outbrain
contextweb.com, 562709, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
xandr.com, 7445, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 227224, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 5798882, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 5494672, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 6374282, RESELLER #instream video by outbrain
yieldlab.net, 495507, DIRECT #instream video by outbrain
yieldlab.net, 2172218, RESELLER #instream video by outbrain
xandr.com, 12279,RESELLER #instream video by outbrain
smartadserver.com, 1408, RESELLER #instream video by outbrain
rubiconproject.com, 15994, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #instream video by outbrain
spotxchange.com,113481,RESELLER,7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
spotx.tv,113481,RESELLER,7842df1d2fe2db34 #instream video by outbrain
openx.com,537148817,RESELLER,6a698e2ec38604c6 #instream video by outbrain
xandr.com,8904,RESELLER #instream video by outbrain
stroeer.com, 18840, RESELLER #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1388882, RESELLER #instream video by outbrain
freewheel.tv, 1388978, RESELLER #instream video by outbrain
rubiconproject.com, 15476, RESELLER, 0bfd66d529a55807 #instream video by outbrain
yieldlab.net, 6248161, RESELLER #instream video by outbrain
xandr.com, 1504, RESELLER, f5ab79cb980f11d1 #instream video by outbrain
adform.com, 2611, RESELLER #instream video by outbrain
aps.amazon.com, 3965, RESELLER #instream video by outbrain
imds.tv, 82423, RESELLER, ae6c32151e71f19d # Premium video demand from Outbrain

#WordPress - Smart Adserver
smartadserver.com, 4071, DIRECT, 060d053dcf45cbf3
pubmatic.com, 156439, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 154037, RESELLER, 5d62403b186f2ace
rubiconproject.com, 16114, RESELLER, 0bfd66d529a55807
openx.com, 537149888, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
appnexus.com, 3703, RESELLER, f5ab79cb980f11d1
loopme.com, 5679, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
xad.com, 958, RESELLER, 81cbf0a75a5e0e9a
video.unrulymedia.com, 2564526802, RESELLER
smaato.com, 1100044045, RESELLER, 07bcf65f187117b4
pubnative.net, 1006576, RESELLER, d641df8625486a7b
verve.com, 15503, RESELLER, 0c8f5958fc2d6270
adyoulike.com, b4bf4fdd9b0b915f746f6747ff432bde, RESELLER
axonix.com, 57264, RESELLER
admanmedia.com, 43, RESELLER
sharethrough.com, OAW69Fon, RESELLER, d53b998a7bd4ecd2

#Wordpress - Smaato
smaato.com, 1100053954, DIRECT, 07bcf65f187117b4
smaato.com, 1100004890, DIRECT, 07bcf65f187117b4
bidence.com, d35302328a4b1f129d376f9c2932b0b7, RESELLER
mman.kr, 32213, RESELLER
tpmn.io, 406, RESELLER
rubiconproject.com, 16928, RESELLER, 0bfd66d529a55807
contextweb.com, 558622, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
conversantmedia.com, 100246, RESELLER, 03113cd04947736d
inmobi.com, 55049d2e109d4ac1820ca1432dda4e13, RESELLER, 83e75a7ae333ca9d
loopme.com, 2896, RESELLER, 6c8d5f95897a5a3b
mars.media, 107876, RESELLER, 8624339f102fb076
mintegral.com, 10026, RESELLER
pubmatic.com,158565,RESELLER,5d62403b186f2ace
opera.com,pub4444433466368,RESELLER,55a0c5fd61378de3
triplelift.com, 10522, RESELLER, 6c33edb13117fd86
pubmatic.com, 156177, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubmatic.com, 156425, RESELLER, 5d62403b186f2ace
pubnative.net, 1007194, RESELLER, d641df8625486a7b
rubiconproject.com, 24600, RESELLER, 0bfd66d529a55807
smartadserver.com, 3117, RESELLER
smartyads.com, 100115, RESELLER, fd2bde0ff2e62c5d
ssp.e-volution.ai, AJxF6R189a9M6CaTvK, RESELLER
video.unrulymedia.com, 4201299756, RESELLER
admixer.co.kr, 1094, RESELLER
uis.mobfox.com, 1750, RESELLER, 5529a3d1f59865be
pubmatic.com, 156451, RESELLER, 5d62403b186f2ace
freewheel.tv, 1157729, RESELLER
freewheel.tv, 1446674, RESELLER
freewheel.tv, 1157777, RESELLER
Limpid.tv, 203721, RESELLER
gothamads.com, 987, RESELLER, d9c86e5dec870222
brightcom.com, 20480, RESELLER
openx.com, 540857594, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
pubmatic.com, 161332, RESELLER, 5d62403b186f2ace
video.unrulymedia.com, 6694405583287859332, RESELLER
thebrave.io, 52353142, RESELLER, c25b2154543746ac
triplelift.com, 12908, RESELLER, 6c33edb13117fd86
sharethrough.com, ZqrIAHsE, RESELLER, d53b998a7bd4ecd2
conversantmedia.com, 39823, RESELLER, 03113cd04947736d
rubiconproject.com, 23644, RESELLER, 0bfd66d529a55807
lijit.com, 411121, RESELLER, fafdf38b16bf6b2b #SOVRN
openx.com, 540031703, RESELLER, 6a698e2ec38604c6
contextweb.com, 561998, RESELLER, 89ff185a4c4e857c
pubmatic.com, 158100, RESELLER, 5d62403b186f2ace
yahoo.com, 55771, RESELLER, e1a5b5b6e3255540
App-stock.com,315417,RESELLER