Το οδοιπορικό μιας περιπλανώμενης ψυχής

Η πορεία της ψυχής προς τον προορισμό της, τα εμπόδια που περνάει ώστε να φτάσει στο απόλυτο στόχο ,Ποιος είναι ο απόλυτος στόχος; Η πορεία της ψυχής προς την φώτιση την ολοκλήρωση, το να νιώθεις ένα με εσένα ,ένα με την οντότητα σου,στνδεδεμένη με το κορμί την ψυχή και κυρίως το πνεύμα .

Η διαδρομή του σώματος που οδηγεί στη συνειδητοποίηση της αρχέγονης γνώσης της ψυχής, στο να βρει την πραγματικής της ταυτότητα να βρει και να συνδεθεί με την πραγματική της ταυτότητα με αυτή που όταν να ειναι και να γίνει εξαρχής, την πορεία του μυαλού και της διαίσθησης.

Το κάθε σημάδι που αγνοήσαμε ,έτσι απλά και το αφήσαμε στην άκρη, μικρά κόκκινα σημαδάκια που εμείς δεν δώσαμε την κατάλληλη σημασία που έπρεπε στην τελική και έτσι δεχθήκαμε τις συνέπειες και έτσι έκλεισε ένας ακόμη κύκλος με τα καλά και τα κακά του στοιχεία.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει κάτι, γιατί ολά πάντα αλλάζουν και όταν κυνηγάς την τύχη σου ,η ζωή σου δείχνει απλόχερα το δρόμο ,εκεί που έπρεπε να ήσουν πάντα, στον πραγματικό σου προορισμό.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s