Πώς να αποκτήσετε τα φρύδια των ονείρων σας σε 3 εύκολα βήματα

Αν έχετε αναδρομές στα φρύδια του γυμνασίου, μην φοβάστε! Η διαμόρφωση των φρυδιών σας έχει εξελιχθεί πέρα από την υπερ-μάδημα.

«Μην πάρετε κρέμες, λοσιόν, ενυδατικές κρέμες, foundation, αντηλιακό, ορούς, λάδια, τίποτα στα φρύδια”. “Αυτό πνίγει το ωοθυλάκιο. Αυτός είναι ο λόγος που χάνεσαι και αυτοί πέφτουν έξω. Έχουν γίνει πιο ανοιχτόχρωμα. ” Εάν τα φρύδια σας αναρρώνουν από τυχόν αραίωση ή υπερβολικό μάζεμα.

«Πρέπει να γυρίσεις τα φρύδια σου ,με το προϊόν. Χρειάζονται έξι μήνες έως ένα χρόνο για να αναπτυχθούν ξανά ».

Πώς να αποκτήσετε τα φρύδια των ονείρων σας στο σπίτι.

Βήμα 1: Αξιολογήστε το σχήμα σας

eyebrows

Κολλήστε στο φυσικό σχήμα των φρυδιών σας. Χρησιμοποιώντας τα τσιμπιδάκια σας ως οδηγό, κρατήστε τα μέχρι τα φρύδια σας για να μετρήσετε από πού να ξεκινήσετε. «Η πάνω γέφυρα της μύτης σου, την ευθυγραμμίζεις με το τσιμπιδάκι σου.

«Δεν είναι [στο ευρύτερο σημείο της μύτης σου]. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εκεί, αλλά στη κορυφή της γέφυρας. “Για τις κορυφές των φρυδιών σας, να κρατάτε το τσιμπιδάκι και να το στρέφετε προς την ίδια κατεύθυνση μέχρι την κορυφή.

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε την αψίδα σας; Πάρτε ένα δάχτυλο και τραβήξτε ελαφρά προς τα πάνω. «Με τις καμάρες, απλά ανασηκώστε ελαφρά το τόξο»

Μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσα ή λίγα τόξα θέλετε. Αν θέλετε υψηλότερα, ξέρετε να το κάνετε αυτό ».

Τα εργαλεία

mac, sanias brow bar, tweezerman

Για να αφαιρέσετε τις τρίχες, το τσίμπημα είναι ο καλύτερος τρόπος. «Το όλο νόημα του τσιμπήματος είναι ότι τραβάτε από τη ρίζα και οι τρίχες μεγαλώνουν ξανά αργότερα με την πάροδο του χρόνου.

Ένα ξυράφι είναι μια εύκολη λύση για μια μέρα. Η αποτρίχωση τεντώνει το δέρμα σας. Υπάρχουν λοιπόν λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερη, μόνο η τεχνική του τσιμπήματος. Η ακρίβεια είναι το παν. Κάθε τελευταία τρίχα κάνει μια δήλωση».

anastasia beverly hills, tweezerman, sanias brow bar
Κόψτε μόνο αν χρειαστεί! Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να πάρετε το σωστό ψαλίδι. Είναι σημαντικό το μαχαίρι να είναι μακρύ, γιατί αν είναι πολύ κοντό, πρέπει να σταματάτε και να ψιλοκόβετε και έτσι τα παίρνετε άνιση.
Τα βουρτσίζουμε πολύ ελαφρά και τα κόβουμε μόνο όπου χρειάζεται.
Δεν κόβεις καθόλου την αψίδα ».

Βήμα 2: Ευθυγράμμιση και Αφαίρεση

eyebrows

Η διαμόρφωση προκύπτει από μερικές απλές οδηγίες: το φυσικό σας σχήμα φρυδιών, ενισχύοντας αυτό που έχετε ήδη και ποτέ μην το παρακάνετε. «Ο κανόνας είναι κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες για να τσιμπήσετε. Όχι περισσότερο από αυτό!

Οι άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν πάρα πολλά σχήματα και το καλύτερο στοίχημα είναι να μείνετε κοντά σε αυτό που έχετε. Απλώς μια πιο καθαρή, τακτοποιημένη έκδοση του. Βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το σχήμα και, στη συνέχεια, τσιμπήστε μερικά αδέσποτα έξω από το σχήμα. Λιγότερο είναι περισσότερο.”

Το πιο σημαντικό: βήμα μακριά από τον μεγεθυντικό καθρέφτη! «Απαλλαγείτε από κάθε μεγεθυντικό καθρέφτη, το χειρότερο πράγμα που έγινε ποτέ»

Βλέπεις πάρα πολλά. Παίζει παιχνίδια μαζί σου. Θυσιάζεις το σχήμα για χάρη μερικών τριχών που οι άνθρωποι κανονικά δεν θα έβλεπαν ».

Βήμα 3: Γεμίστε τα φρύδια σας

eyebrows

Και τέλος, ήρθε η ώρα να γεμίσουμε! Για να διατηρήσετε την εμφάνιση φυσική, αποφύγετε ένα βαρύ χέρι όταν γεμίζετε το κέντρο των φρυδιών σας. Όπου είναι πιο αραιό, απλώς προσθέτετε λίγη περισσότερη πίεση, Ιχνηλατήστε το πάνω μέρος του φρυδιού και εντοπίστε το κάτω μέρος. Αν θέλετε λίγο πιο εμφανές τόξο, προσθέστε λίγο περισσότερο χρώμα και περάστε το. Συμπληρώστε ελαφρά τη μέση. Έτσι το εμποδίζεις να μοιάζει με τατουάζ ».

Τα προϊόντα

hourglass, sanias brow bar, anastasia beverly hills
Χρησιμοποιώντας ένα μολύβι φρυδιών ή πούδρα για να γεμίσετε τα φρύδια σας. “Μόλις βρείτε το χρώμα που σας αρέσει, γεμίστε τα φρύδια σας όπου νομίζετε ότι είναι καλά. Κάντε πίσω. Ισως τραβήξτε μια φωτογραφία, βεβαιωθείτε ότι φαίνονται ομοιόμορφα και στη συνέχεια μπορείτε να τσιμπήσετε λίγες τρίχες και να γεμίσετε το μολύβι.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s